Hydro Whey Amino 4800 400 tablet - Maxxwin (doprava od 1500,- zdarma) + dárek k objednávce zdarma + slevový kupón
Popis
HYDRO WHEY AMINO 4800 je vyroben dle nejnovějších technologií za použití enzymaticky hydrolyzovaného (předtráveného) syrovátkového proteinového koncentrátu WPC vysoké biologické hodnoty. Vzhledem k jeho „předtrávené“ formě putují aminokyseliny rovnou do svalů, kde dochází k okamžitému využití a dále již nezatěžují trávicí systém. Vysoký obsah jednotlivých peptidů zajišťuje rychlou regeneraci a růst svalové hmoty. Proces výroby enzymaticky hydrolyzovaného "naštěpeného" syrovátkového proteinového koncentrátu WPC je sám o sobě velmi energeticky náročný, ale jen díky této hydrolýze dochází k zachování biologické hodnoty aminokyselin. Ty jsou pro Vaše tělo ty pravé stavební kameny pro tvorbu čisté svalové hmoty. HYDRO WHEY AMINO 4800 jsou určeny pro intenzivně sportující jedince, kteří chtějí nabrat svalovou hmotu a uchránit jí před katabolizaci.
SLOŽENÍ
obsahuje: Enzymaticky hydrolyzovaný WPC – syrovátkový proteinový koncentrát, Syrovátkový proteinový koncentrát, l-lysin HCl, Glycin, látka proti hrudkující: stearát hořečnatý E470b
DÁVKOVÁNÍ
Vezměte - 2x denně 4 tablety nejlépe 30 min před jídlem a zapít dostatečným množstvím vody nebo oblíbeného nápoje.
UPOZORNĚNÍ
Potravina určená pro zvláštní výživu. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Není určeno pro děti, těhotné a kojící matky. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Minimální trvanlivost uvedena na obalu.
Průměrné nutriční informace
ve 100 g | v 1 tabletě | |
---|---|---|
Energetická hodnota | 352 kCal | 4,2 kCal |
Energetická hodnota | 1496 kJ | 18 kJ |
Bílkoviny - proteiny | 79 g | 0,95 g |
Sacharidy - uhlohydráty | 6 g | 0,072 g |
Tuky | 3 g | 0,036 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní mohou vkládat příspěvky. Prosíme, přihlaste se nebo se registrujte .
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.