!! LAHODNA TYCINKA ZDARMA KE KAZDE OBJEDNAVCE - DOPRAVA ZDARMA OD 1000,- Kč !!

BeefMass 3000g - Extrifit + šťavnatá tyčinka k objednávce ZDARMA

Neohodnoceno
 
 
Běžná cena 1 124 Kč
Ušetříte 260 Kč (–23 %)
864 Kč
Značka Extrifit
Kategorie Kvalitní gainery a sacharidy
Zvolte variantu
BeefMass 3000g
- Extrifit  + šťavnatá tyčinka k objednávce ZDARMA Kód produktu 12201012/COKOLADA Varianta: čokoláda Skladem (2 ks)
Můžeme doručit do: 25.11.2019
1 124 Kč 864 Kč
   
BeefMass 3000g
- Extrifit  + šťavnatá tyčinka k objednávce ZDARMA Kód produktu 12201012/VANILKA-KARAMEL Varianta: vanilka-karamel Skladem (2 ks)
Můžeme doručit do: 25.11.2019
1 124 Kč 864 Kč
   
 

Všichni kulturisté preferují sílu hovězího masa už od dob Arnolda Schwarzeneggera. Právě vývar z hovězího masa tvoří proteinový základ gaineru BeefMass. Hovězí maso (izolát s obsahem 99 % hovězích bílkovin) jsme doplnili kvalitním matrixem sacharidů pro maximální nárůst síly a svalové hmoty. BeefMass je nový gainer, který obsahuje izolovanou hovězí bílkovinu (která je několikanásobně koncentrovanější než hovězí maso - zcela bez cukru a s absolutním minimem tuku). Izolát z hovězího masa je jeden z nejkvalitnějších bílkovinných zdrojů, jehož užívání má v silových sportech dlouhou tradici. BeefMass je určen pro všechny, kdo usilují o nárůst svalové hmoty a síly.

Sacharidová složka BeefMass je tvořena trojkombinací sacharidů s efektem postupného uvolňování glukózových jednotek: středně rychlým maltodextrinem, rychlou dextrózou a pomalou palatinózou (izomatulózou), sacharidem s nízkým glykemickým indexem. Trávení bílkovin gaineru BeefMass jsme podpořili bromelainem a papainem u čokoládové příchuti a 7 enzymy u vanilky - karamelu. Obě příchutě chutnají excelentně.

Doplněk stravy. Určeno pro zvláštní výživu - vhodné pro sportovce.

SLOŽENÍ

obsahuje:

Čokoláda - maltodextrin, dextróza, hovězí proteinový izolát - sprejově sušený vývar z hovězího masa (99 % aminokyselin), palatinóza (isomaltulóza), enzymy bromelain a papain
Přídatné látky: kakao odtučněné, aroma, guma guar (stabilizátor, zahušťovadlo), sukralóza (sladidlo)

Vanilka - karamel - maltodextrin, dextróza, hovězí proteinový izolát - sprejově sušený vývar z hovězího masa (99 % aminokyselin), palatinóza (isomaltulóza), komplex 7 enzymů: papain, alfa amyláza, bromelain, laktáza, celuláza, neutrální proteáza, lipáza
Přídatné látky: sušené odstředěné mléko, aroma, guma guar (stabilizátor, zahušťovadlo), sukralóza (sladidlo)

DÁVKOVÁNÍ

závisí na tělesné hmotnosti, sportovní aktivitě a složení stravy doporučujeme rozložit denní dávku (2 - 6 odměrek) do 2 - 3 porcí, které je vhodné konzumovat jako svačinu mezi jídly, v tréninkové dny pak přednostně po tréninku obsah jedné odměrky (= 45 g) rozmixujte ve 200 - 300 ml vody

Průměrné nutriční informace - příchuť čokoláda

ve 100 g v 1 dávce 45 g
Energetická hodnota 389,2 kCal 175,14 kCal
Energetická hodnota 1634,8 kJ 735,66 kJ
Bílkoviny - proteiny 15,1 g 6,8 g
Sacharidy - uhlohydráty 78 g 35,1 g
Tuky 1,9 g 0,86 g

Aminokyselinové spektrum

ve 100 g v 1 dávce 45 g
Kyselina asparagová 1082 mg 486,9 mg
Kyselina glutamová 1890 mg 850,5 mg
L-Alanin 1272 mg 572,4 mg
L-Arginin 1135 mg 510,75 mg
L-Cystein 53 mg 23,85 mg
L-Fenylalanin 455 mg 204,75 mg
L-Histidin 181 mg 81,45 mg
L-Isoleucin 351 mg 157,95 mg
Glycin 2433 mg 1094,85 mg
L-Leucin 682 mg 306,9 mg
L-Prolin 1542 mg 693,9 mg
L-Serin 562 mg 252,9 mg
L-Threonin 390 mg 175,5 mg
L-Lysin 634 mg 285,3 mg
L-Methionin 158 mg 71,1 mg
L-Tryptofan 99 mg 44,55 mg
L-Tyrosin 236 mg 106,2 mg
L-Valin 581 mg 261,45 mg
S oblibou používají: běžná populace rekreační sportovci siloví sportovci (kulturistika, fitness, silový trojboj, vrh koulí, hod kladivem, sprint, plavání na krátké vzdálenosti aj.) silově-vytrvalostní sportovci (fotbal, lední hokej, pozemní hokej, ragby, košíková, běhy a plavání na střední vzdálenosti aj.) vytrvalostní sportovci (běhy, dálkové plavání, triatlon, cyklistika, běh na lyžích aj.) Doplněk stravy. Určeno pro zvláštní výživu - vhodné pro sportovce.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: