!! LAHODNA TYCINKA ZDARMA KE KAZDE OBJEDNAVCE OD 300,- Kč - DOPRAVA ZDARMA OD 500,- Kč PRES BALIKOVNU !!

Allnature Fazole mungo 500g Allnature

Neohodnoceno
 
 
Dostupnost Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do
26.2.2020
Běžná cena 65 Kč
Ušetříte 15 Kč (–23 %)
50 Kč    
Kód produktu 18729052
Značka Allnature
Kategorie Nativní strava
 

Fazole mungo Allnature jsou zdravou a chutnou surovinou jako příloha nebo je můžeme přidávat do různých pokrmů, rizot, polévek či karbanátků. Před vařením je vhodné je promýt a namočit alespoň na 10 až 12 hodin. Jsou výborným zdrojem bílkovin, vitamínů skupiny B a minerální látek, a to především hořčíku, vápníku a draslíku. Fazole mungo pochází z Indie a setkáme se s nimi především v indické a čínské kuchyni. Pokud byste si chtěli připravit ještě zdravější verzi, je vhodné je nechat naklíčit. Fazole mungo mají olivovou barvu a velice specifickou vůni.

SLOŽENÍ

obsahuje: Fazole mungo.

DÁVKOVÁNÍ

Fazole předem namočte na cca 2-3 hodiny. Důkladně propláchněte, vložte do hrnce se studenou vodou a přiveďte k varu. Vařte zhruba 25 minut, dokud nezměknou. Fazole mungo solte až po uvaření, předejdete tak jejich ztvrdnutí.

Skladování:

Skladujte v suchu a chladu.

Průměrné nutriční informace

ve 100 g
Energetická hodnota 1315 kJ
Energetická hodnota 314 kCal
Bílkoviny - proteiny 24 g
Sacharidy - uhlohydráty 42 g
z toho cukry 2 g
Tuky 1,2 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,3 g
Sůl 0,04 g
S oblibou používají: běžná populace rekreační sportovci siloví sportovci (kulturistika, fitness, silový trojboj, vrh koulí, hod kladivem, sprint, plavání na krátké vzdálenosti aj.) silově-vytrvalostní sportovci (fotbal, lední hokej, pozemní hokej, ragby, košíková, běhy a plavání na střední vzdálenosti aj.) vytrvalostní sportovci (běhy, dálkové plavání, triatlon, cyklistika, běh na lyžích aj.) Doplněk stravy. Určeno pro zvláštní výživu - vhodné pro sportovce. Obrázek je pouze ilustrativni a pro představu, nemusí vyobrazovat aktuálně dostupnou variantu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: