DOPRAVA ZDARMA OD 1000,- Kč BALIKOVNA A NAVÍC DÁREK ZDARMA KE KAŽDÉ OBJEDNÁVCE NAD 2000,- Kč!

Fitmar Fitmar Keshu 160g

Neohodnoceno
 
 
Dostupnost Skladem (2 ks)
Můžeme doručit do
25.8.2022
Běžná cena 155 Kč
Ušetříte 36 Kč (–23 %)
119 Kč    
Kód produktu 1-29529015
Značka Fitmar
Kategorie Nativní strava
 

Jemný krém z kešu oříšků.Kešu oříšky patří mezi nejoblíbenější z oříšků. Obsahují vitamíny skupiny B, vitamín E, K, C dále draslík, hořčík, zinek, železo a mnoho dalších minerálních látek a vitamínů. Ořechy jsou jemně nasládlé chuti, v krému namleté do jemné konzistence.

Fitmar Keshu:

  • Bez konzervantů
  • Bez barviv a lepku
  • Bez přidaného cukru
  • Bez palmového oleje
  • Vhodné pro vegany

SLOŽENÍ

obsahuje: 100% kešu ořechy natural pražené na sucho

POUŽITÍ

Ideální na vaření, k dochucení různých sladkých pokrmů, nebo k přímé konzumaci.

Na povrchu krému se může vytvořit vrstva oleje nebo tukové bílé skvrnky (v závislosti na teplotě). Jedná se o přírodní jev, před konzumací stačí promíchat.

SKLADOVÁNÍ

Skladujte v suchu a při teplotě do 25°C. 

Průměrné nutriční informace

ve 100 g
Energetická hodnota 2402 kJ (29%*)
Energetická hodnota 574 kCal (29%*)
Bílkoviny - proteiny 15 g (30%*)
Sacharidy - uhlohydráty 33 g (13%*)
z toho cukry 5 g (6%*)
Tuky 46 g (66%*)
z toho nasycené mastné kyseliny 9 g (45%*)
Vláknina 3 g
S oblibou používají: běžná populace rekreační sportovci siloví sportovci (kulturistika, fitness, silový trojboj, vrh koulí, hod kladivem, sprint, plavání na krátké vzdálenosti aj.) silově-vytrvalostní sportovci (fotbal, lední hokej, pozemní hokej, ragby, košíková, běhy a plavání na střední vzdálenosti aj.) vytrvalostní sportovci (běhy, dálkové plavání, triatlon, cyklistika, běh na lyžích aj.) Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Produkt uložte mimo dosah dětí. Doplňky stravy nejsou náhradou pestré stravy. Obrázek je pouze ilustrativní a pro představu, nemusí vyobrazovat aktuálně dostupnou variantu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: