GreenFood Nutrition Proteinová ovesná kaše bezlepková 500g
Popis
GreenFood Nutrition Proteinové kaše bezlepkové se právě rychlostí a snadností přípravy ideálně přizpůsobily našemu uspěchanému životnímu stylu a to ve formě vydatné potravy s nízkým obsahem cukrů (LOW CARB) a vysokým podílem bílkovin (40 %). I při vysokém obsahu bílkovin se podařilo, bez stabilizátorů, konzervantů a chemických aromat, dosáhnout vynikající chuti a zachovat maximální nutriční hodnoty. Živiny jsou zde v optimálním poměru, bez nežádoucích tuků a bez přidaných cukrů. Mezi benefity jistě patří i fakt, že obsahují prospěšnou vlákninu. Mléčný proteinový koncentrát Fonterra, který hlavní složkou v GreenFood Nutrition proteinových kaších bez lepku, je vyroben z mléka, které pochází od krav, které se volně pasou na Novém Zélandu.
Balení: 500 g
Počet porcí: 10
- 20 g proteinů v každé porci.
- Low Carb - nízký obsah cukrů.
- Vhodná pro bezlepkovou dietu.
- Obsahuje kvalitní mléčný protein.
- Vynikající stravitelnost, jemná krémová chuť.
- Nízký glykemický index, vhodná pro redukční dietu.
- Bez konzervantů, chemických barviv a stabilizátorů.
- Použita pouze přírodní aroma a přírodně identická aroma.
SLOŽENÍ
Banán: Ovesná mouka bezlepková (44 %) - Anglie, mléčný proteinový koncentrát (MPC) (31 %) - Holandsko, ovesné vločky bezlepkové (12 %) - Anglie, sušený bílek (9 %) - Itálie, aroma banán, sladidlo sukraloza.
Kakao: Ovesná mouka bezlepková (44 %) - Anglie, mléčný proteinový koncentrát (MPC) (31 %) - Holandsko, ovesné vločky bezlepkové (12 %) - Anglie, sušený bílek (9 %) - Itálie, kakaový prášek, aroma banán, sladidlo sukraloza.
Vanilka: Ovesná mouka bezlepková (44 %) - Anglie, mléčný proteinový koncentrát (MPC) (31 %) - Holandsko, ovesné vločky bezlepkové (12 %) - Anglie, sušený bílek (9 %) - Itálie, kakaový prášek, aroma vanilka, sladidlo sukraloza.
DÁVKOVÁNÍ
50 g (2 odměrky) zalijte potřebným množstvím horké vody nebo mléka, dobře promíchejte a nechte 2 minuty stát. Množství vody nebo mléka přizpůsobte podle požadované hustoty kaše.
Upozornění:
Skladujte na suchém a chladném místě. Chraňte před přímým slunečním zářením.
Průměrné nutriční informace banán
ve 100 g | v 1 dávce 50 g | |
---|---|---|
Energetická hodnota | 1442 kJ (17%*) | 721 kJ (9%*) |
Energetická hodnota | 340 kCal (17%*) | 170 kCal (9%*) |
Bílkoviny - proteiny | 40,7 g (81%*) | 20,35 g (41%*) |
Sacharidy - uhlohydráty | 38,5 g (15%*) | 19,25 g (7%*) |
z toho cukry | 2,7 g (3%*) | 1,35 g (2%*) |
Tuky | 1,5 g (2%*) | 0,75 |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,6 g (3%*) | 0,3 |
Vláknina | 5,1 g | 2,55 g |
Sůl | 0,2 g (3%*) | 0,1 |
Průměrné nutriční informace vanilka
ve 100 g | v 1 dávce 50 g | |
---|---|---|
Energetická hodnota | 1442 kJ (17%*) | 721 kJ (9%*) |
Energetická hodnota | 340 kCal (17%*) | 170 kCal (9%*) |
Bílkoviny - proteiny | 40,7 g (81%*) | 20,35 g (41%*) |
Sacharidy - uhlohydráty | 38,5 g (15%*) | 19,25 g (7%*) |
z toho cukry | 2,7 g (3%*) | 1,35 g (2%*) |
Tuky | 1,5 g (2%*) | 0,75 |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,6 g (3%*) | 0,3 |
Vláknina | 5,1 g | 2,55 g |
Sůl | 0,2 g (3%*) | 0,1 |
Průměrné nutriční informace natural
ve 100 g | v 1 dávce 50 g | |
---|---|---|
Energetická hodnota | 1442 kJ (17%*) | 721 kJ (9%*) |
Energetická hodnota | 340 kCal (17%*) | 170 kCal (9%*) |
Bílkoviny - proteiny | 40,7 g (81%*) | 20,35 g (41%*) |
Sacharidy - uhlohydráty | 38,5 g (15%*) | 19,25 g (7%*) |
z toho cukry | 2,7 g (3%*) | 1,35 g (2%*) |
Tuky | 1,5 g (2%*) | 0,75 |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,6 g (3%*) | 0,3 |
Vláknina | 5,1 g | 2,55 g |
Sůl | 0,2 g (3%*) | 0,1 |
Průměrné nutriční informace kakao
ve 100 g | v 1 dávce 50 g | |
---|---|---|
Energetická hodnota | 1435 kJ (17%*) | 717,5 kJ (9%*) |
Energetická hodnota | 339 kCal (17%*) | 169,5 kCal (8%*) |
Bílkoviny - proteiny | 40 g (80%*) | 20 g (40%*) |
Sacharidy - uhlohydráty | 37 g (14%*) | 18,5 g (7%*) |
z toho cukry | 2,6 g (3%*) | 1,3 g (1%*) |
Tuky | 2 g (3%*) | 1 g (1%*) |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,9 g (5%*) | 0,45 |
Vláknina | 6,9 g | 3,45 g |
Sůl | 0,2 g (3%*) | 0,1 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.