GreenFood Nutrition Zero Butter arašídový krém 350g
Popis
Jemný krém z arašídů nejvyšší kvality z Argentiny a bílou belgickou čokoládou. Zero Butter neobsahuje žádný přidaný cukr, sůl, ani palmový olej. Obsahuje množství vitamínů a proteinů. Kromě proteinů obsahuje i zdravé tuky - mononenasycené a polynenasycené omega-3 a omega-6 mastné kyseliny.
Díky vynikající oříškové chuti je Zero Butter zdravou alternativou k běžným pochoutkám plných cukru a palmového oleje. Nic lepšího na palačinky nebo na kaši nenajdete.
- Bez lepku a barviv.
- Bez konzervantů.
- Bez přidaného cukru.
- Vysoký obsah vlákniny.
- Bez palmového oleje či jiných příměsí.
- Obsahuje belgickou čokoládu nejvyšší kvality.
- Obsahuje arašídy nejvyšší jakosti původem z Argentiny.
SLOŽENÍ
obsahuje: 75% (země původu Argentina), čokoláda bílá 25% (maltitol, sušené polotučné mléko, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma) (země původu Belgie)
DÁVKOVÁNÍ
užívejte dle potřeby
Upozornění:
Skladujte v suchu a nevystavujte přímému slunečnímu záření. Teplota 0 - 30 °C (Za specifických podmínek se může při nižší teplotě než 15 °C srazit kakaové máslo obsažené v čokoládě (výkvět) - objeví se malé bílé “tečky”. Tento jev nemá vliv na chuť ani trvanlivost produktu a po zahřátí zmizí.) Případný sediment na povrchu není na závadu, jedná se o přirozený jev. Před konzumací promíchejte.
S oblibou používají: běžná populace rekreační sportovci siloví sportovci (kulturistika, fitness, silový trojboj, vrh koulí, hod kladivem, sprint, plavání na krátké vzdálenosti aj.) silově-vytrvalostní sportovci (fotbal, lední hokej, pozemní hokej, ragby, košíková, běhy a plavání na střední vzdálenosti aj.) vytrvalostní sportovci (běhy, dálkové plavání, triatlon, cyklistika, běh na lyžích aj.) Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Produkt uložte mimo dosah dětí. Doplňky stravy nejsou náhradou pestré stravy. Obrázek je pouze ilustrativní a pro představu, nemusí vyobrazovat aktuálně dostupnou variantu.Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.