DOPRAVA ZDARMA OD 1000,- Kč BALIKOVNA a k tomu LAHODNÁ TYČINKA ZDARMA KE KAŽDÉ OBJEDNÁVCE :-) POSÍLÁME I NA SLOVENSKO

Knuspi Knuspi Vegan Protein Mash 500g

Neohodnoceno
 
 
Běžná cena 290 Kč
Ušetříte 67 Kč (–23 %)
223 Kč
Značka Knuspi
Kategorie Nativní strava
Zvolte variantu
Knuspi Knuspi Vegan Protein Mash 500g Kód produktu 1-8429001_BANAN SE SKORICI Varianta: banán se skořicí Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do: 22.6.2021
290 Kč 223 Kč
   
 

Instantní vegan proteinová kaše bez konzervantů a barviv. Ideální pro zdravý životní styl.

  • 100% přírodní složení
  • kvalitní rostlinné zdroje bílkovin
  • bez sójového proteinu

SLOŽENÍ

obsahuje: jáhlová kaše, vegan proteinová směs (hrachový proteinový izolát, rýžový proteinový koncentrát), pohanková kaše, třtinový cukr, přírodní aroma, mletá skořice 0,5 %, sladidlo: steviol-glykosidy

DÁVKOVÁNÍ

50 g směsi (6-8 polévkových lžic) zalijte cca 150 ml horké vody (cca 80°C) a zamíchejte. Již nevařte.

Průměrné nutriční informace

ve 100 g v 1 dávce 50 g
Energetická hodnota 1739 kJ (21%*) 869,5 kJ (10%*)
Energetická hodnota 414 kCal (21%*) 207 kCal (10%*)
Bílkoviny - proteiny 30 g (60%*) 15 g (30%*)
Sacharidy - uhlohydráty 56,2 g (22%*) 28,1 g (11%*)
z toho cukry 10,2 g (11%*) 5,1 g (6%*)
Tuky 1,1 g (2%*) 0,55 g (1%*)
z toho nasycené mastné kyseliny 0,14 g (1%*) 0,07
Vláknina 1,6 g 0,8 g
Sůl 0,01 0,01
S oblibou používají: běžná populace rekreační sportovci siloví sportovci (kulturistika, fitness, silový trojboj, vrh koulí, hod kladivem, sprint, plavání na krátké vzdálenosti aj.) silově-vytrvalostní sportovci (fotbal, lední hokej, pozemní hokej, ragby, košíková, běhy a plavání na střední vzdálenosti aj.) vytrvalostní sportovci (běhy, dálkové plavání, triatlon, cyklistika, běh na lyžích aj.) Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Produkt uložte mimo dosah dětí. Doplňky stravy nejsou náhradou pestré stravy. Obrázek je pouze ilustrativní a pro představu, nemusí vyobrazovat aktuálně dostupnou variantu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: