!! LAHODNA TYCINKA ZDARMA KE KAZDE OBJEDNAVCE OD 300,- Kč - DOPRAVA ZDARMA OD 1000,- Kč !! POSILAME I NA SLOVENSKO

Meat Makers Sušené hovězí maso 40g

Neohodnoceno
 
 
Běžná cena 88 Kč
Ušetříte 20 Kč (–23 %)
68 Kč
Značka Meat Makers
Kategorie Nativní strava
Zvolte variantu
Meat Makers Sušené hovězí maso 40g Kód produktu 1-19929007_ORIGINAL Varianta: original Skladem (19 ks)
Můžeme doručit do: 9.7.2020
88 Kč 68 Kč
   
Meat Makers Sušené hovězí maso 40g Kód produktu 1-19929007_SE ZAZVOREM A MEDEM Varianta: se zázvorem a medem Skladem (19 ks)
Můžeme doručit do: 9.7.2020
88 Kč 68 Kč
   
Meat Makers Sušené hovězí maso 40g Kód produktu 1-19929007_PEPPERED Varianta: peppered Skladem (22 ks)
Můžeme doručit do: 9.7.2020
88 Kč 68 Kč
   
 

Bohatá na bílkoviny lahodná svačinka z hovězího masa podle originálního receptu.

SLOŽENÍ

obsahuje: hovězí maso (vyrobeno z 228 g hovězího masa na 100 g výrobku), voda, cibule, víno, sůl, med, hořčice, fruktóza, koření. 

DÁVKOVÁNÍ

užívejte dle vlastní potřeby

Skladování:

Skladujte v suchu při teplotě od 0°C do +30°C. Po otevření spotřebujte do 48 hodin. Balení obsahuje sáček s absorbérem kyslíku, který není určen ke konzumaci.

Průměrné nutriční informace

ve 100 g
Energetická hodnota 1070 kJ
Energetická hodnota 253 kCal
Bílkoviny - proteiny 51,2 g
Sacharidy - uhlohydráty 4 g
z toho cukry 3,8 g
Tuky 3,7 g
z toho nasycené mastné kyseliny 1,5 g
Sůl 4,1 g
S oblibou používají: běžná populace rekreační sportovci siloví sportovci (kulturistika, fitness, silový trojboj, vrh koulí, hod kladivem, sprint, plavání na krátké vzdálenosti aj.) silově-vytrvalostní sportovci (fotbal, lední hokej, pozemní hokej, ragby, košíková, běhy a plavání na střední vzdálenosti aj.) vytrvalostní sportovci (běhy, dálkové plavání, triatlon, cyklistika, běh na lyžích aj.) Doplněk stravy. Určeno pro zvláštní výživu - vhodné pro sportovce. Obrázek je pouze ilustrativni a pro představu, nemusí vyobrazovat aktuálně dostupnou variantu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: