100% Native Whey Protein 1800g - Reflex Nutrition (doprava od 1500,- zdarma) + dárek k objednávce zdarma + slevový kupón

Neohodnoceno
 
Doprava zdarma Efekt lupa
 
Běžná cena 1 899 Kč
Ušetříte 250 Kč (–13 %)
1 649 Kč
Značka Reflex Nutrition
Kategorie Proteiny na růst svalů
Zvolte variantu
Kód produktu 10102023-D7D85 Varianta: čokoláda Momentálně nedostupné 1 899 Kč 1 649 Kč
Kód produktu 10102023-61C0A Varianta: jahoda Momentálně nedostupné 1 899 Kč 1 649 Kč
Kód produktu 10102023-6814E Varianta: vanilka Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do: 22.10.2018
1 899 Kč 1 649 Kč
   
 



100% Native Whey je nejčistší dostupnou formou syrovátky na trhu - žádný jiný protein takovéto kvality nedosahuje. Reflex Nutrition garantuje absolutní čistotu a účinnost - 100% proteinu je získáno pomocí nativní technologie přímo z čerstvého mléka.



Hlavní benefity produktu:



100% proteinu je získáno šetrně přímo z čerstvého mléka pocházejícího od krav z kontrolovaných evropských chovů živících se výhradně travou, pasterizováno jednou = maximální možná účinnost a čistota
80 g bílkoviny na 100g!
Vysoce kvalitní bílkovina - přes 6g BCAA na 1 dávku (35g) - nejvyšší obsah esenciálních aminokyselin
Obsah čtvrté generace přátelských bakterií DUOLAC®
Kvalita a parametry velice blízké lidskému mléku
Bez nečistot, které obsahuje běžný syrovátkový protein
Čistá a přirozená chuť

100% Native Whey představuje absolutní špičku mezi proteiny - díky použité nativní technologii se s ním běžné syrovátkové proteiny, kdy je bílkovina získávána ze syrovátky, tedy druhotného produktu a nikoli přímo z mléka, nemůžou vůbec rovnat!


Syrovátkový protein je ze všech proteinů pro tělo zdaleka nejhodnotnější, avšak rozdílné způsoby zpracování vedou k velmi odlišným typům těchto proteinů co se týče složení, nečistot a chuti. A zde pouze nativní technologie dokáže garantovat parametry co nejvíce podobné původnímu přírodní podobě syrovátkových molekul obsažených v čerstvém mléce. Molekuly jsou totiž z mléka přímo extrahovány, čímž nedochází k jejich poškození, jak je tomu u běžné výroby. Výhodou je také jedna pasterizace - běžně se pasterizuje dvakrát, kvůli čemuž dochází k denaturaci proteinových molekul). Celý proces zpracování navíc probíhá při pouhých deseti stupních celsia.


Srovnání obsahu proteinu na 100g u 100% Native Whey a dvou běžných syrovátkových proteinů:







Vyšší obsah aminokyselin


Způsob zpracování se samozřejmě projeví na obsahu aminokyselin - 100% Native Whey obsahuje ve srovnání s klasicky vyrobeným syrovátkovým proteinem až o 16% více L-Leucinu, více esenciálních aminokyselin a skoro o 40% více cystinu.


Přátelské bakterie DUOLAC®


Probiotika jsou svým účinkem těsně spojená s funkcí zažívacího traktu a tedy i vstřebáváním přijímaných živin. Pokud jsou však nesprávně skladována, podstatně se to projeví na jejich účinnosti. Firma Cell Biotech proto přišla s patentovanou, nyní už čtvrtou generací přátelských bakterií DUOLAC® (Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacterium Lactis a Lactobacillus Rhamnosus) uchováváných pomocí speciální chladící technologie, peptidů a polysacharidů, které bakteriím dodávají trvalou stabilitu a zajišťují, že se jich drtivá většina dostane do zažívacího traktu živých a v dobrém stavu.


Potravina určená pro zvláštní výživu, vhodná pro sportovce. Se sladidly.


SLOŽENÍ


obsahuje: Nativní syrovátkový koncentrát (60 %), Nativní syrovátkový izolát (35 %), aroma, kakaový prášek (pouze u příchutě chocolate perfection), zahušťovadlo karboxylmethyl celulóza, sladidlo sukralóza, barvivo (betanin - pouze u příchutě strawberries & cream), barvivo (beta karoten – pouze u příchutě vanilla ice cream), sladidlo steviol-glykosidy, LAB2PRO® (Bifidobacterium Bifidum, Lactobacillus Rhamnosus, Lactobacillus Acidophilus).



DÁVKOVÁNÍ


Rozmíchejte 35 g (přibližně 1 zarovnaná 60 ml odměrka) s 250 ml vody nebo v shakeru nebo mixéru. Pro silnější, krémovější nebo intenzivnější chuť, rozmíchejte s menším množstvím vody nebo mléka. Konzumujte 2-3 dávky denně.

Průměrné nutriční informaceve 100 gv 1 dávce 35 g
Energetická hodnota1591 kJ556,85 kJ
Energetická hodnota375 kCal131,25 kCal
Bílkoviny - proteiny80 g28 g
Sacharidy - uhlohydráty10,7 g3,75 g
z toho cukry0,3 g0,11 g
Tuky1,1 g0,39 g
z toho nasycené mastné kyseliny0,45 g0,16 g
Vláknina1 g0,35 g
Sůl450 mg157,5 mg
Aminokyselinové spektrumve 100 gv 1 dávce 35 g
Kyselina asparagová10268 mg3593,8 mg
Kyselina glutamová17652 mg6178,2 mg
Alanin4322 mg1512,7 mg
Arginin2677 mg936,95 mg
Cystein2468 mg863,8 mg
Fenylalanin3847 mg1346,45 mg
Histidin2153 mg753,55 mg
Glycin1801 mg630,35 mg
Leucin11717 mg4100,95 mg
Prolin5701 mg1995,35 mg
Serin4477 mg1566,95 mg
Threonin4850 mg1697,5 mg
Lysin9200 mg3220 mg
Methionin2394 mg837,9 mg
Tryptofan2108 mg737,8 mg
Tyrosin3888 mg1360,8 mg
Valin5378 mg1882,3 mg
Isoleucine5320 %1862 %
MO – mikroorganismů v době výrobyve 100 gv 1 dávce 35 g
Bifidobacterium Bifidum600000000 MO210000000 MO
Lactobacillus Rhamnosus600000000 MO210000000 MO
Lactobacillus Acidophilus600000000 MO210000000 MO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní mohou vkládat příspěvky. Prosíme, přihlaste se nebo se registrujte .

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.