3D Protein 1800g - Reflex Nutrition (doprava od 1000,- zdarma) + vzorek k objednávce zdarma + slevový kupón

 
Doprava zdarma Efekt lupa
 
Běžná cena 1 899 Kč
Ušetříte 250 Kč (–13 %)
1 649 Kč
Výrobce Reflex Nutrition
Kategorie Proteiny na růst svalů
Zvolte variantu
Kód produktu 10102022-D7D85 Varianta: čokoláda Momentálně nedostupné 1 899 Kč 1 649 Kč
Kód produktu 10102022-61C0A Varianta: jahoda Momentálně nedostupné 1 899 Kč 1 649 Kč
Kód produktu 10102022-6814E Varianta: vanilka Momentálně nedostupné 1 899 Kč 1 649 Kč
 
 

Nástupce Peptide Fusion je zde a svého legendárního předchůdce dokonce překonává!

3D Protein od Reflex Nutrition je světově první a jediný protein s postupným účinkem, který obsahuje nativní syrovátkový protein, micelární kasein a izolát vaječné bílkoviny v poměru 45:45:10. Vznikl tak doslova úplně nový typ vysoce kvalitního vícesložkového proteinu nabízejícího výjimečné výživové parametry a 80% obsah bílkoviny u všech příchutí – žádný jiný vícesložkový protein s tímto složením nic takového nabídnout nemůže.
Hlavní benefity produktu:

Obsah tří unikátních zdrojů proteinu: nativní syrovátkové bílkoviny, micelárního kaseinu a izolátu vaječné bílkoviny v ideálním poměru 45:45:10
Tři různé fáze trávení: pomalá, střední a rychlá
80% obsah bílkoviny u všech příchutí
Obsah tří typů přátelských probiotik
Nativní syrovátkový protein a kasein z mléka od krav z evropských chovů živených výhradně travou = maximální možná účinnost a čistota

45% Nativní syrovátkový protein
Rychle uvolňovaný protein, který je bezprostředně tráven a do těla se tak téměř okamžitě dostávají potřebné živiny. Pochází z mléka z evropských chovů živených výhradně travou a díky nativní technologii jde o nejčistší a nejvíce přírodní formu syrovátkového proteinu, která existuje. Je ve své přirozené, přírodou vytvořené a nedotknuté podobě z čerstvého mléka.
U nativní technologie je největším uměním extrakce čistých syrovátkových molekul přímo z čerstvého mléka bez poškození proteinu. Výhodou je také jedna pasterizace - běžně se pasterizuje dvakrát, kvůli čemuž dochází k denaturizaci proteinových molekul. Celý proces zpracování navíc probíhá při pouhých deseti stupních celsia.
Výroba proteinu Native Whey je bezesporu jedním z nejdražších a časově nejnáročnějších způsobů zpracování, speciálně, když musí probíhat v souladu se striktní normou ISO9001. Proto si na něj může technologicky troufnout jen pár mlékáren na světě a právě proto jde o formu, která je u proteinu tak vzácná, a která přináší výsledky, jaké by u běžného proteinu získaného ze syrovátky nebyly vůbec možné.
Native Whey obsahuje více aminokyselin s rozvětveným řetězcem, až o 16% více L-Leucinu, více esenciálních aminokyselin a skoro o 40% více cystinu než běžný syrovátkový protein.
45% Micelární kasein
Micelární kasein je v těle tráven pomalu, díky čemuž zajišťuje postupný a stálý přísun aminokyselin do krevního oběhu. Stejně jako nativní syrovátkový protein i kasein pochází z evropských chovů – firma Reflex Nutrition nedováží mléčné nebo syrovátkové produkty z USA, neboť je tam hojně rozšířené používání růstových hormonů a antibiotik. Při výrobě je rovněž použita ultra jemná filtrace a nízké teploty pro zachycení každé proteinové molekuly, která se v čerstvém mléce vyskytuje, v její přirozené a neporušené podobě, zatímco se vyfiltruje nepotřebný tuk a cukry. Výsledkem je čistý, nedenaturovaný, nativní micelární kasein špičkové kvality.
10% Izolát vaječné bílkoviny
Vaječné bílky jsou vedle syrovátkového proteinu se svojí výživovou hodnotou 100 a středně rychlou dobou trávení druhou surovinou na špici oblíbenosti příznivců kulturistiky a fitness po desetiletí. Izolát vaječné bílkoviny už se v proteinech kvůli vysoké ceně jako hlavní složka nepoužívá, zároveň ale jeho kvality překoná jen máloco, a proto je obsažen i v 3D Proteinu.
Patented LAB2PRO® Friendly Bacteria
3D Protein kromě trojfázové formule obsahuje přátelské bakterie druhů Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum a Lactobacillus rhamnosus patentované značky LAB2PRO®. Bakterie jsou vypěstované pomocí speciální technologie, díky níž získávají ochranu, která zajišťuje, že se do zažívacího traktu dostanou nepoškozené.
Srovnání % obsahu bílkoviny u 3D Proteinu a dvou proteinů jiných značek:


Potravina určená pro zvláštní výživu, vhodná pro sportovce. Se sladidly.
SLOŽENÍ
obsahuje: koncentrát mléčné bílkoviny (96 %) (45 % micelární kasein, 45 % nativní syrovátkový protein), proteinový isolát (vaječný bílek) (10 %), aroma, kakaový prášek (2,5 %) (pouze u příchutě chocolate perfection), zahušťovadlo karboxylmethyl celulóza, barvivo betanin (pouze u příchutě strawberries & cream), sladidla sukralóza, steviol-glykosidy, barvivo beta karoten (pouze u příchutě vanilla ice cream), LAB2PRO® (Bifidobacterium Bifidum, Lactobacillus Rhamnosus, Lactobacillus Acidophilus), protispékavá látka oxid křemičitý.

DÁVKOVÁNÍ
Rozmíchejte 35 g (přibližně 3 zarovnané 25 ml odměrky) s 350 ml v shakeru nebo mixéru pro dosažení jemné konzistence. Pro silnější, krémovější nebo intenzivnější chuť, rozmíchejte s menším množstvím vody nebo mléka. Konzumujte 2-3 dávky denně.
Průměrné nutriční informaceve 100 gv 1 dávce 35 g
Energetická hodnota1526 kJ534,1 kJ
Energetická hodnota360 kCal126 kCal
Bílkoviny - proteiny80 g28 g
Sacharidy - uhlohydráty6,5 g2,28 g
z toho cukry0,4 g0,14 g
Tuky1,6 g0,56 g
z toho nasycené mastné kyseliny0,9 g0,32 g
Vláknina0,4 g0,14 g
Sůl840 mg294 mg
MO – mikroorganismů v době výrobyve 100 gv 1 dávce 35 g
Bifidobacterium Bifidum600000000 MO210000000 MO
Lactobacillus Rhamnosus600000000 MO210000000 MO
Lactobacillus Acidophilus600000000 MO210000000 MO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní mohou vkládat příspěvky. Prosíme, přihlaste se nebo se registrujte .

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.