!! DAREK ZDARMA KE KAZDE OBJEDNAVCE - DOPRAVA ZDARMA OD 1000,- Kč !!

Micro Whey 909g - Reflex Nutrition + lahodná proteinová tyčinka k objednávce ZDARMA

Neohodnoceno
 
 
889 Kč
Značka Reflex Nutrition
Kategorie Proteiny na růst svalů
Zvolte variantu
Micro Whey 909g
- Reflex Nutrition  + lahodná proteinová tyčinka k objednávce ZDARMA Kód produktu 10102011/COKOLADA Varianta: čokoláda Skladem (2 ks)
Můžeme doručit do: 16.10.2019
889 Kč
   
Micro Whey 909g
- Reflex Nutrition  + lahodná proteinová tyčinka k objednávce ZDARMA Kód produktu 10102011/JAHODA Varianta: jahoda Skladem (2 ks)
Můžeme doručit do: 16.10.2019
889 Kč
   
Micro Whey 909g
- Reflex Nutrition  + lahodná proteinová tyčinka k objednávce ZDARMA Kód produktu 10102011/VANILKA Varianta: vanilka Skladem (2 ks)
Můžeme doručit do: 16.10.2019
889 Kč
   
Micro Whey 909g
- Reflex Nutrition  + lahodná proteinová tyčinka k objednávce ZDARMA Kód produktu 10102011/BANAN Varianta: banán Skladem (2 ks)
Můžeme doručit do: 16.10.2019
889 Kč
   
 

Nová technologie přináší špičkovou kombinaci NATIVNÍHO SYROVÁTKOVÉHO IZOLÁTU jako hlavní složky a CFM syrovátkového izolátu!

Za posledních 15 let výzkumů v Reflex Nutrition, byl vyvinut ultimativní, vysoce stravitelný nedenaturovaný izolát syrovátkové bílkoviny Mirco Whey - doposud nejčistější protein. Je to vysoce vyspělá forma speciálně navržená pro dodání vysokého množství biologicky aktivních peptidů a aminokyselin. No1 ingrediencí v Micro Whey je nedenaturovaný mikrofiltrovaný nativní syrovátkový izolát NATIVE WHEY. Je to pravděpodobně nekvalitnější forma proteinu, která je v současné době dostupná a obsahuje navíc biologicky aktivní mikrofrakce, které jsou obsaženy v přírodním čistém proteinu. Tyto částice mají prokazatelně pozitivní účinky na celkové zdraví organismu.

NATIVE WHEY JE BIOAKTIVNÍ SYROVÁTKOVÝ IZOLÁT, VYRÁBĚNÝ PŘÍMOU CESTOU Z ČERSTVÉHO MLÉKA.

Tím se NATIVE WHEY naprosto liší od všech standarsních WPI/WPC (syrovátkový izolát a koncentrát) proteinů na současném trhu, tedy proteinů vyráběných z pasterizované (tepelně upravené) syrovátky, která je vedlejším produktem při výrobě sýrů za pomoci sýřidel a kyselin. I když tyto standardní metody nabízejí stale slušné nutriční kvality syrovátkové bílkoviny, které přinášely skvělé výsledky milionům atletů na celém světě v posledních dvaceti letech, špičková technologie se posunula nezadržitelně dál.

Výrobní technologie NATIVE WHEY tak zcela nepochybně a jednoznačně vytvořila novou éru a normu kvality pro bioaktivní syrovátkové bílkoviny.

NATIVE WHEY tak představuje naprosto odlišný syrovátkový protein oproti standardním WPI/WPC formám vyráběným ze syrovátky (vedlejší produkt při výrobě sýra). NATIVE WHEY obsahuje vysoký poměr tzv. sérového albuminu, který je velmi citlivý na vyšší teploty a změny pH, proto se při použití standardních metod ve velké míře znehodnocuje, NATIVE WHEY obsahuje take vysoký poměr bioaktivních frakcí, 5% Imunoglobulinů, růstové faktory a další subfrakce, které mají příznivý anabolický účinek.

Dalšími zajímavými parametry NATIVE WHEY je až o 166% vyšší obsah aminokyseliny Cystinu, ten je základní složkou pro tvorbu Glutathionu. Cystin je složen ze dvou molekul aminokyselin Cysteinu a je opět velmi citlivý na tepelné změny a změny pH, u standardních metod WPI/WPC tak dochází opět k znehodnocení (denaturaci) cystinu, takže finální produkt už obsahuje pouze “rozpadlé” zbytky cysteinu, který tvořil původně důležitou dvojici v základní stavbě cystinu. NATIVE WHEY obsahuje také vysoké množství L-Leucinu (nejdůležitější BCAA).

Jak je dosaženo takového rozdílu oproti standardním formám WPC/WPI?

Při klasických standardních metodách produkce WPI/WPC dochází k vyššímu znehodnocení (denaturaci) bílkoviny během výrobního procesu, nejdříve při výrobě sýru, kdy se mléko pasterizuje ( "tepelná desinfekce" ), následné “sráží” za pomoci kyselin a sýřidel ( změna pH = denaturace), vzniká tak základ pro sýr, nebo tvaroh a take vedlejší produkt syrovátka, která je obvykle následně opět pasterizována. Právě tato pasterizovaná syrovátka je u standardních WPI/WPC proteinů základem pro vytvoření bílkovinného koncentrátu, či izolátu, v tomto hrubém stavu obsahuje jako hlavní složku laktózu. Bílkovina je následně “izolována” za pomocí iontové výměny, nebo mikrofiltrace/ultrafiltrace. Při iontové výměně dochází k další významné denaturaci ( znehodnocení ) bílkoviny kyselinou chlorovodíkovou a ionizací prostředí. Iontová výměna tak nejvýznaměji poškozuje přirozenou strukturu bílkoviny a nabízí její nejnižší kvalitu, na druhou stranu představuje nejlevnější cestu produkce WPI/WPC, proto ji také využívá většina producentů na současném trhu (zaměření zejména na mass-marketing - pro tyto méně kvalitní zdroje je charakteristická vysoká prašnost a pěnivost proteinových koncentrátů). I když mikrofiltrace/ultrafiltrace (CFM) představuje šetrnější metodu, jejím základem je stále částečně denaturovaná (znehodnocená) pasterizovaná syrovátka. NATIVE WHEY tak představuje produkci nedenaturované, bioaktivní bílkoviny, získané naprosto odlišnou cestou, kdy díky moderní technologii mikrofiltrace a několikastupňové ultrafiltrace, dochází k izolaci bílkoviny přímo z čerstvého mléka a to za teplot, které nepřekročí deset stupňů Celsia!

Srovnání značek

Micro Whey obsahuje minimálně 88% bílkovin, porovnejte si tento produkt s ostatními výrobci! Micro Whey je nezávisle testován v každé šarži, každý měsíc. Při této kontrole je přísně kontrolováno složení výrobku a minimální obsah proteinu 88%. Tento standard je těžké překonat! Tento jedinečný systém kontroly zaručuje 100% kvalitu a záruku. Navíc je testován na nepřítomnost dopingových látek dle norem kvality ISO17025. Nejdůležitějšími benefity tohoto produktu jsou rychlá a bezproblémová stravitelnost a využitelnost.
Rychlejší, více efektivní absorpce s Digezyme® & Lactospore®

Efektivita absorpce Micro Whey je díky speciálním Digezyme enzymům. Absolutně zvyšují efektivitu vstřebávání a absorpce proteinu. Navíc obsahuje probiotické kultury LactoSpore.

Doplněk stravy. Určeno pro zvláštní výživu

SLOŽENÍ

obsahuje: nativní syrovátkový izolát, CFM syrovátkový izolát, aroma, kakaový prášek ( pouze příchuť čokoláda, čokoláda-mint), E162 ( pouze příchuť jahoda ), E160a ( pouze příchuť vanilka a banán ), umělá sladidla – acesulfam – K, sukralóza, probiotický komplex Lactospore ( Bacillus Coagulans ), Dygezyme ( amyláza, proteáza, celuláza, laktáza, lipáza )

Garance společnosti Reflex Nutrition

• Inovační technologie
• Nejvyšší rating použitých surovin
• Vyrobeno ze 100% zelené energie
• Vyrobeno ze 100% obnovitelných zdrojů v recyklovaných obalech
• Vyrobeno v souladu s normami ISO 9001 a ISO 17025
• Nezávislé testování na nepřítomnost látek dopingové povahy
• Absolutní čistota produktu a zdravotní nezávadnost.

DÁVKOVÁNÍ

Vezměte 3 odměrky (cca 30 g) rozmíchejte s 300 ml vody nebo mléka pomocí shakeru

Průměrné nutriční informace

ve 100 g v 1 dávce 30 g
Energetická hodnota 1512 kJ 453,6 kJ
Energetická hodnota 356 kCal 106,8 kCal
Bílkoviny - proteiny 88 g 26,4 g
Laktóza 0,7 g 0,21 g
Sacharidy - uhlohydráty 2,1 g 0,63 g
Tuky 0,4 g 0,12 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g 0,03 g
z toho mononasycené 0,1 g 0,03 g
z toho polynenasycené mastné kyseliny 0,2 g 0,06 g
Trávící enzymy 0.166 g 0,05 g
Trávící enzymy 0.166 g 0,05 g

Vitamíny a minerály

ve 100 g v 1 dávce 30 g
Sodík 226 mg 67,8 mg

Ostatní a speciální doplňky

ve 100 g v 1 dávce 30 g
Lactospore probiotics 160000000 48000000

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: