Extrifit Egg 100 1000g sáček + šťavnatá tyčinka ZDARMA

Neohodnoceno
 
DÁREK ZDARMA Efekt lupa
 
Dostupnost Skladem (2 ks)
Můžeme doručit do
26.4.2024
960 Kč    
Kód produktu 1-12202101
Značka Extrifit
Kategorie Proteiny na růst svalů
 

Tento produkt je čistou a neochucenou surovinou bez jakýchkoliv dalších přísad.

Obsahuje 100 % sušeného vaječného bílku.

EGG 100 je 100 % vaječný protein zcela bez tuku a sacharidů. Pochází ze skutečných farem v Argentině, kde je drůbež chována v čistém prostředí a krmena zdravě a pouze přírodně, bez použití chemických krmiv.

EGG 100 je vaječný albumin s vysokým indexem biologické využitelnosti 100. EGG 100 je vhodný pro doplnění bílkovin, které přispívají k růstu svalové hmoty a jejímu udržení v situacích, kdy je ohrožena katabolizací. EGG 100, sušený vaječný bílek, obsahuje vysoce kvalitní proteiny, optimálně využitelné lidským organismem. Obsah bílkovin je 82 % (v sušině 90 %). Vaječný albumin patří k základním zdrojům živočišných bílkovin. Vaječný protein EGG 100 je pomaleji stravitelným typem živočišné bílkoviny a jeho použití je proto vhodné také před spánkem. EGG 100 neobsahuje žádný tuk ani sacharidy.

Doplněk stravy. Určeno pro zvláštní výživu - vhodné pro sportovce.

SLOŽENÍ

obsahuje: sušený argentinský vaječný bílek (egg albumin)

Upřesnění: produkt je vhodný i pro sportovce na bezlepkové dietě

DÁVKOVÁNÍ

  • závisí na tělesné hmotnosti, sportovní aktivitě a složení stravy
  • doporučujeme rozložit denní dávku do 2 – 3 porcí
  • použijte jednu odměrku 3 – 4 hodiny před tréninkem a jednu odměrku ve večerních hodinách nebo před spánkem
  • ve dnech tréninkového volna jednu odměrku dopoledne a jednu večer
  • jednu plnou odměrku EGG 100 (29 g) rozmixujte ve 200 ml mléka nebo vody
  • vhodné je použití do tvarohů, jogurtů, ovesných vloček apod.

Průměrné nutriční informace

ve 100 g v 1 dávce 29 g
Energetická hodnota 1512 kJ (18%*) 438,48 kJ (5%*)
Energetická hodnota 360 kCal (18%*) 104,4 kCal (5%*)
Bílkoviny - proteiny 82 g (164%*) 23,78 g (48%*)

Vitamíny a minerály

ve 100 g v 1 dávce 29 g
Vitamín B1 - thiamin 0.9 mg (82%*) 0,26
Vitamín B2 - riboflavin 22 mg (1571%*) 6,38 mg (456%*)
Vitamín B3 - niacin 7.1 mg (44%*) 2,06 mg (13%*)
Vitamín B5 - kyselina pantothenová 19 mg (317%*) 5,51 mg (92%*)
Vitamín B6 - pyridoxin 1.6 mg (114%*) 0,46
Vitamin B8 - inositol 90 mg 26,1 mg
Vitamin B9 - kyselina listová - folacin 310 mg (155000%*) 89,9 mg (44950%*)
Vitamín B11 - cholin 1.2 mcg 0,35 mcg
Vitamín B7 - Vitamin H - biotin 0.53 mg (1060%*) 0,15
Draslík 11.63 mg (1%*) 3,37
Fosfor 1.7 0,49
Hořčík 840 mg (224%*) 243,6 mg (65%*)
Chlór 13.49 mg (2%*) 3,91
Jód 0.2 0,06
Mangan 0.5 mg (25%*) 0,15
Sodík 12.79 mg 3,71 mg
Vápník 780 mg (98%*) 226,2 mg (28%*)
Zinek 9.3 mg (93%*) 2,7 mg (27%*)
Železo 10.9 mg (78%*) 3,16 mg (23%*)

Aminokyselinové spektrum

ve 100 g vaječného bílku v 1 dávce 29 g
Kyselina as<b>para</b>gová 8000 mg 1902,4 mg
Kyselina glutamová 12100 mg 2877,38 mg
L-Alanin 6200 mg 1474,36 mg
L-Arginin 5000 mg 1189 mg
L-Cystein 2200 mg 523,16 mg
L-Glycin 3900 mg 927,42 mg
L-Fenylalanin 5500 mg 1307,9 mg
L-Histidin 1900 mg 451,82 mg
L-Isoleucin 5600 mg 1331,68 mg
L-Leucin 7800 mg 1854,84 mg
L-Prolin 3500 mg 832,3 mg
L-Serin 6500 mg 1545,7 mg
L-Threonin 4100 mg 974,98 mg
L-Lysin 5000 mg 1189 mg
L-Methionin 3500 mg 832,3 mg
L-Tryptofan 1400 mg 332,92 mg
L-Tyrosin 3600 mg 856,08 mg
L-Valin 6900 mg 1640,82 mg
S oblibou používají: běžná populace rekreační sportovci siloví sportovci (kulturistika, fitness, silový trojboj, vrh koulí, hod kladivem, sprint, plavání na krátké vzdálenosti aj.) silově-vytrvalostní sportovci (fotbal, lední hokej, pozemní hokej, ragby, košíková, běhy a plavání na střední vzdálenosti aj.) vytrvalostní sportovci (běhy, dálkové plavání, triatlon, cyklistika, běh na lyžích aj.) Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Produkt uložte mimo dosah dětí. Doplňky stravy nejsou náhradou pestré stravy. Obrázek je pouze ilustrativní a pro představu, nemusí vyobrazovat aktuálně dostupnou variantu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: