Reflex Nutrition Micro Whey 2270g + šťavnatá tyčinka ZDARMA

Neohodnoceno
 
DÁREK ZDARMA Doprava zdarma Efekt lupa
  • 1 z 2
 
2 665 Kč
Značka Reflex Nutrition
Kategorie Proteiny na růst svalů
Zvolte variantu
Reflex Nutrition Micro Whey 2270g  + šťavnatá tyčinka ZDARMA Kód produktu 1-10102012_COKOLADA Varianta: čokoláda Skladem (100 ks)
Můžeme doručit do: 4.4.2024
2 665 Kč
   
Reflex Nutrition Micro Whey 2270g  + šťavnatá tyčinka ZDARMA Kód produktu 1-10102012_JAHODA Varianta: jahoda Skladem (50 ks)
Můžeme doručit do: 4.4.2024
2 665 Kč
   
Reflex Nutrition Micro Whey 2270g  + šťavnatá tyčinka ZDARMA Kód produktu 1-10102012_VANILKA Varianta: vanilka Skladem (50 ks)
Můžeme doručit do: 4.4.2024
2 665 Kč
   
Reflex Nutrition Micro Whey 2270g  + šťavnatá tyčinka ZDARMA Kód produktu 1-10102012_BANAN Varianta: banán Skladem (44 ks)
Můžeme doručit do: 4.4.2024
2 665 Kč
   
 

Nová technologie přináší špičkovou kombinaci NATIVNÍHO SYROVÁTKOVÉHO IZOLÁTU jako hlavní složky a CFM syrovátkového izolátu!

Za posledních 15 let výzkumů v Reflex Nutrition, byl vyvinut ultimativní, vysoce stravitelný nedenaturovaný izolát syrovátkové bílkoviny Mirco Whey - doposud nejčistější protein. Je to vysoce vyspělá forma speciálně navržená pro dodání vysokého množství biologicky aktivních peptidů a aminokyselin. No1 ingrediencí v Micro Whey je nedenaturovaný mikrofiltrovaný nativní syrovátkový izolát NATIVE WHEY. Je to pravděpodobně nekvalitnější forma proteinu, která je v současné době dostupná a obsahuje navíc biologicky aktivní mikrofrakce, které jsou obsaženy v přírodním čistém proteinu. Tyto částice mají prokazatelně pozitivní účinky na celkové zdraví organismu.

NATIVE WHEY JE BIOAKTIVNÍ SYROVÁTKOVÝ IZOLÁT, VYRÁBĚNÝ PŘÍMOU CESTOU Z ČERSTVÉHO MLÉKA.

Tím se NATIVE WHEY naprosto liší od všech standarsních WPI/WPC (syrovátkový izolát a koncentrát) proteinů na současném trhu, tedy proteinů vyráběných z pasterizované (tepelně upravené) syrovátky, která je vedlejším produktem při výrobě sýrů za pomoci sýřidel a kyselin. I když tyto standardní metody nabízejí stale slušné nutriční kvality syrovátkové bílkoviny, které přinášely skvělé výsledky milionům atletů na celém světě v posledních dvaceti letech, špičková technologie se posunula nezadržitelně dál.

Výrobní technologie NATIVE WHEY tak zcela nepochybně a jednoznačně vytvořila novou éru a normu kvality pro bioaktivní syrovátkové bílkoviny.

NATIVE WHEY tak představuje naprosto odlišný syrovátkový protein oproti standardním WPI/WPC formám vyráběným ze syrovátky (vedlejší produkt při výrobě sýra). NATIVE WHEY obsahuje vysoký poměr tzv. sérového albuminu, který je velmi citlivý na vyšší teploty a změny pH, proto se při použití standardních metod ve velké míře znehodnocuje, NATIVE WHEY obsahuje take vysoký poměr bioaktivních frakcí, 5% Imunoglobulinů, růstové faktory a další subfrakce, které mají příznivý anabolický účinek.

Dalšími zajímavými parametry NATIVE WHEY je až o 166% vyšší obsah aminokyseliny Cystinu, ten je základní složkou pro tvorbu Glutathionu. Cystin je složen ze dvou molekul aminokyselin Cysteinu a je opět velmi citlivý na tepelné změny a změny pH, u standardních metod WPI/WPC tak dochází opět k znehodnocení (denaturaci) cystinu, takže finální produkt už obsahuje pouze “rozpadlé” zbytky cysteinu, který tvořil původně důležitou dvojici v základní stavbě cystinu. NATIVE WHEY obsahuje také vysoké množství L-Leucinu (nejdůležitější BCAA).

Jak je dosaženo takového rozdílu oproti standardním formám WPC/WPI?

Při klasických standardních metodách produkce WPI/WPC dochází k vyššímu znehodnocení (denaturaci) bílkoviny během výrobního procesu, nejdříve při výrobě sýru, kdy se mléko pasterizuje ( "tepelná desinfekce" ), následné “sráží” za pomoci kyselin a sýřidel ( změna pH = denaturace), vzniká tak základ pro sýr, nebo tvaroh a take vedlejší produkt syrovátka, která je obvykle následně opět pasterizována. Právě tato pasterizovaná syrovátka je u standardních WPI/WPC proteinů základem pro vytvoření bílkovinného koncentrátu, či izolátu, v tomto hrubém stavu obsahuje jako hlavní složku laktózu. Bílkovina je následně “izolována” za pomocí iontové výměny, nebo mikrofiltrace/ultrafiltrace. Při iontové výměně dochází k další významné denaturaci ( znehodnocení ) bílkoviny kyselinou chlorovodíkovou a ionizací prostředí. Iontová výměna tak nejvýznaměji poškozuje přirozenou strukturu bílkoviny a nabízí její nejnižší kvalitu, na druhou stranu představuje nejlevnější cestu produkce WPI/WPC, proto ji také využívá většina producentů na současném trhu (zaměření zejména na mass-marketing - pro tyto méně kvalitní zdroje je charakteristická vysoká prašnost a pěnivost proteinových koncentrátů). I když mikrofiltrace/ultrafiltrace (CFM) představuje šetrnější metodu, jejím základem je stále částečně denaturovaná (znehodnocená) pasterizovaná syrovátka. NATIVE WHEY tak představuje produkci nedenaturované, bioaktivní bílkoviny, získané naprosto odlišnou cestou, kdy díky moderní technologii mikrofiltrace a několikastupňové ultrafiltrace, dochází k izolaci bílkoviny přímo z čerstvého mléka a to za teplot, které nepřekročí deset stupňů Celsia!

Srovnání značek

Micro Whey obsahuje minimálně 88% bílkovin, porovnejte si tento produkt s ostatními výrobci! Micro Whey je nezávisle testován v každé šarži, každý měsíc. Při této kontrole je přísně kontrolováno složení výrobku a minimální obsah proteinu 88%. Tento standard je těžké překonat! Tento jedinečný systém kontroly zaručuje 100% kvalitu a záruku. Navíc je testován na nepřítomnost dopingových látek dle norem kvality ISO17025. Nejdůležitějšími benefity tohoto produktu jsou rychlá a bezproblémová stravitelnost a využitelnost.
Rychlejší, více efektivní absorpce s Digezyme® & Lactospore®

Efektivita absorpce Micro Whey je díky speciálním Digezyme enzymům. Absolutně zvyšují efektivitu vstřebávání a absorpce proteinu. Navíc obsahuje probiotické kultury LactoSpore.

Doplněk stravy. Určeno pro zvláštní výživu

SLOŽENÍ

obsahuje: nativní syrovátkový izolát, CFM syrovátkový izolát, aroma, kakaový prášek ( pouze příchuť čokoláda, čokoláda-mint), E162 ( pouze příchuť jahoda ), E160a ( pouze příchuť vanilka a banán ), umělá sladidla – acesulfam – K, sukralóza, probiotický komplex Lactospore ( Bacillus Coagulans ), Dygezyme ( amyláza, proteáza, celuláza, laktáza, lipáza )

Garance společnosti Reflex Nutrition

• Inovační technologie
• Nejvyšší rating použitých surovin
• Vyrobeno ze 100% zelené energie
• Vyrobeno ze 100% obnovitelných zdrojů v recyklovaných obalech
• Vyrobeno v souladu s normami ISO 9001 a ISO 17025
• Nezávislé testování na nepřítomnost látek dopingové povahy
• Absolutní čistota produktu a zdravotní nezávadnost.

DÁVKOVÁNÍ

Vezměte 3 odměrky (cca 30 g) rozmíchejte s 300 ml vody nebo mléka pomocí shakeru

Průměrné nutriční informace banán

ve 100 g v 1 dávce 30 g
Energetická hodnota 1586 kJ (19%*) 475,8 kJ (6%*)
Energetická hodnota 373 kCal (19%*) 111,9 kCal (6%*)
Bílkoviny - proteiny 85 g (170%*) 25,5 g (51%*)
Sacharidy - uhlohydráty 7 g (3%*) 2,1 g (1%*)
Tuky 0,6 g (1%*) 0,18
z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g (1%*) 0,06
Sůl 0,40 g (7%*) 0,12

Ostatní a speciální doplňky banán

ve 100 g v 1 dávce 30 g
DigeZyme trávicí enzymy 166 mg 49,8 mg
Lactospore probiotics 160000000 48000000

Průměrné nutriční informace čokoláda

ve 100 g v 1 dávce 30 g
Energetická hodnota 1590 kJ (19%*) 477 kJ (6%*)
Energetická hodnota 374 kCal (19%*) 112,2 kCal (6%*)
Bílkoviny - proteiny 85 g (170%*) 25,5 g (51%*)
Sacharidy - uhlohydráty 7 g (3%*) 2,1 g (1%*)
Tuky 0,7 g (1%*) 0,21
z toho nasycené mastné kyseliny 0,5 g (3%*) 0,15
Sůl 0,40 g (7%*) 0,12

Ostatní a speciální doplňky čokoláda

ve 100 g v 1 dávce 30 g
DigeZyme trávicí enzymy 166 mg 49,8 mg
Lactospore probiotics 160000000 48000000

Průměrné nutriční informace jahoda

ve 100 g v 1 dávce 30 g
Energetická hodnota 1569 kJ (19%*) 470,7 kJ (6%*)
Energetická hodnota 369 kCal (18%*) 110,7 kCal (6%*)
Bílkoviny - proteiny 85 g (170%*) 25,5 g (51%*)
Sacharidy - uhlohydráty 6,2 g (2%*) 1,86 g (1%*)
Tuky 0,5 g (1%*) 0,15
z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g (1%*) 0,06
Sůl 0,40 g (7%*) 0,12

Ostatní a speciální doplňky jahoda

ve 100 g v 1 dávce 30 g
DigeZyme trávicí enzymy 166 mg 49,8 mg
Lactospore probiotics 160000000 48000000

Průměrné nutriční informace vanilka

ve 100 g v 1 dávce 30 g
Energetická hodnota 1559 kJ (19%*) 467,7 kJ (6%*)
Energetická hodnota 367 kCal (18%*) 110,1 kCal (6%*)
Bílkoviny - proteiny 85 g (170%*) 25,5 g (51%*)
Sacharidy - uhlohydráty 5,6 g (2%*) 1,68 g (1%*)
Tuky 0,5 g (1%*) 0,15
z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g (1%*) 0,06
Sůl 0,40 g (7%*) 0,12

Ostatní a speciální doplňky vanilka

ve 100 g v 1 dávce 30 g
DigeZyme trávicí enzymy 166 mg 49,8 mg
Lactospore probiotics 160000000 48000000
S oblibou používají: běžná populace rekreační sportovci siloví sportovci (kulturistika, fitness, silový trojboj, vrh koulí, hod kladivem, sprint, plavání na krátké vzdálenosti aj.) silově-vytrvalostní sportovci (fotbal, lední hokej, pozemní hokej, ragby, košíková, běhy a plavání na střední vzdálenosti aj.) vytrvalostní sportovci (běhy, dálkové plavání, triatlon, cyklistika, běh na lyžích aj.) Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Produkt uložte mimo dosah dětí. Doplňky stravy nejsou náhradou pestré stravy. Obrázek je pouze ilustrativní a pro představu, nemusí vyobrazovat aktuálně dostupnou variantu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: