!! LAHODNA TYCINKA ZDARMA KE KAZDE OBJEDNAVCE OD 300,- Kč - DOPRAVA ZDARMA OD 700,- Kč JEN PRO ČR !! POSILAME I NA SLOVENSKO

Reflex 100% Native Whey 1,8kg + šťavnatá tyčinka ZDARMA

1 hodnocení
 
DÁREK ZDARMA Doprava zdarma Efekt lupa
  • 1 z 2
 
Běžná cena 1 947 Kč
Ušetříte 449 Kč (–23 %)
1 498 Kč
Značka Reflex
Kategorie Proteiny na růst svalů
Zvolte variantu
Reflex 100% Native Whey 1,8kg  + šťavnatá tyčinka ZDARMA Kód produktu 4-106200 Varianta: čokoláda Skladem (100 ks)
Můžeme doručit do: 23.4.2021
1 947 Kč 1 498 Kč
   
Reflex 100% Native Whey 1,8kg  + šťavnatá tyčinka ZDARMA Kód produktu 4-106230 Varianta: vanilka Skladem (100 ks)
Můžeme doručit do: 23.4.2021
1 947 Kč 1 498 Kč
   
 
100% Native Whey
Doplněk stravy, se sladidly.
100% Native Whey je nejčistší dostupnou formou syrovátky na trhu - žádný jiný protein takovéto kvality nedosahuje. Reflex Nutrition garantuje absolutní čistotu a účinnost - 100 % proteinu je získáno pomocí nativní technologie přímo z čerstvého mléka.

Hlavní benefity produktu:
  • 100 % proteinu je získáno šetrně přímo z čerstvého mléka pocházejícího od krav z kontrolovaných evropských chovů živících se výhradně travou, pasterizováno jednou = maximální možná účinnost a čistota
  • 80 g bílkoviny na 100 g!
  • Vysoce kvalitní bílkovina - přes 6 g BCAA na 1 dávku (35 g) - nejvyšší obsah esenciálních aminokyselin
  • Obsah čtvrté generace přátelských bakterií DUOLAC®
  • Kvalita a parametry velice blízké lidskému mléku
  • Bez nečistot, které obsahuje běžný syrovátkový protein
  • Čistá a přirozená chuť
100% Native Whey představuje absolutní špičku mezi proteiny - díky použité nativní technologii se s ním běžné syrovátkové proteiny, kdy je bílkovina získávána ze syrovátky, tedy druhotného produktu a nikoli přímo z mléka, nemůžou vůbec rovnat!
Více se o vlastnostech nativního proteinu dočtete na webu eFIA.cz.

Syrovátkový protein je ze všech proteinů pro tělo zdaleka nejhodnotnější, avšak rozdílné způsoby zpracování vedou k velmi odlišným typům těchto proteinů co se týče složení, nečistot a chuti. A zde pouze nativní technologie dokáže garantovat parametry co nejvíce podobné původnímu přírodní podobě syrovátkových molekul obsažených v čerstvém mléce. Molekuly jsou totiž z mléka přímo extrahovány, čímž nedochází k jejich poškození, jak je tomu u běžné výroby. Výhodou je také jedna pasterizace - běžně se pasterizuje dvakrát, kvůli čemuž dochází k denaturaci proteinových molekul). Celý proces zpracování navíc probíhá při pouhých deseti stupních celsia.

Srovnání obsahu proteinu na 100g u 100% Native Whey a dvou běžných syrovátkových proteinů:





Vyšší obsah aminokyselin

Způsob zpracování se samozřejmě projeví na obsahu aminokyselin - 100% Native Whey obsahuje ve srovnání s klasicky vyrobeným syrovátkovým proteinem až o 16 % více L-Leucinu, více esenciálních aminokyselin a skoro o 40 % více cystinu.

Přátelské bakterie DUOLAC®

Probiotika jsou svým účinkem těsně spojená s funkcí zažívacího traktu a tedy i vstřebáváním přijímaných živin. Pokud jsou však nesprávně skladována, podstatně se to projeví na jejich účinnosti. Firma Cell Biotech proto přišla s patentovanou, nyní už čtvrtou generací přátelských bakterií DUOLAC® (Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacterium Lactis a Lactobacillus Rhamnosus) uchováváných pomocí speciální chladící technologie, peptidů a polysacharidů, které bakteriím dodávají trvalou stabilitu a zajišťují, že se jich drtivá většina dostane do zažívacího traktu živých a v dobrém stavu.


Balení: 1,8 kg

Dávkování: rozmíchejte 35 g (přibližně 1 zarovnaná 60 ml odměrka*) s 250 ml vody v shakeru nebo mixéru. Pro silnější, krémovější nebo intenzivnější chuť, rozmíchejte s menším množstvím vody nebo mléka. Konzumujte 2-3 dávky denně. *odměrka je součástí balení. Během transportu se může klesnout ke dnu.

Upozornění: Nevhodné pro děti, mladistvé do 16 let, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nenahrazuje pestrou stravu. Skladujte v suchu, chladu, mimo dosah dětí. Po otevření a použití vždy pevně zašroubujte víčko. Zkonzumujte do 3 měsíců od otevření nebo do data minimální trvanlivosti. Vhodné pro vegetariány. Může obsahovat stopy vajec.


Výživové údaje příchuť chocolate perfection (čokoláda):
Výživové údaje
100 g
35 g*
Energetická hodnota
1513 kJ / 356 kcal
529 kJ / 125 kcal
Tuky
Z toho nasycené mastné kyseliny
1,0 g
0,6 g
<0,5 g
0,2 g
Sacharidy
Z toho cukry
6,1 g
2,2 g
2,1 g
0,8 g
Vláknina
1,5 g
0,5 g
Bílkoviny
80 g
28 g
Sůl
0,45 g
0,16 g
Bifidobacterium Bifidum
600 000 000 KTJ
210 000 000 KTJ
Lactobacillus Rhamnosus
600 000 000 KTJ
210 000 000 KTJ
Lactobacillus Acidophilus
600 000 000 KTJ
210 000 000 KTJ
Profil esenciálních aminokyselin:
Leucin
11717 mg
Isoleucin
5320 mg
Valin
5378 mg
Lysin
9200 mg
Methionin
2394 mg
Phenylalanin
3847 mg
Threonin
4850 mg
Tryptofan
2108 mg
Profil podmíněně esenciálních aminokyselin:
Arginin
2677 mg
Cystin
2468 mg
Kyselina glutamová
17652 mg
Histidin
2153 mg
Prolin
5701 mg
Tyrosin
3888 mg
Profil neesenciálních aminokyselin:
Alanin
4322 mg
Kyselina asparagová
10268 mg
Glycin
1801 mg
Serin
4477 mg
*1 dávka odpovídá 35 g. Balení obsahuje 51 dávek.
KTJ – Kolonie tvořící jednotky v době výroby.

Složení: Nativní syrovátkový izolát (64 %), instantizovaný nativní syrovátkový koncentrát(30 %) (ultrafiltrovaný nativní syrovátkový koncentrát), emulgátor sójový lecitin, kakaový prášek, aroma, zahušťovadlo celulózová guma, sladidla (sukralóza, steviol glykosidy), vícesložková směs probiotických kultur LAB2PRO® (Bifidobacterium Bifidum,Lactobacillus Acidophilus, Lactobacillus Rhamnosus).
S oblibou používají: běžná populace rekreační sportovci siloví sportovci (kulturistika, fitness, silový trojboj, vrh koulí, hod kladivem, sprint, plavání na krátké vzdálenosti aj.) silově-vytrvalostní sportovci (fotbal, lední hokej, pozemní hokej, ragby, košíková, běhy a plavání na střední vzdálenosti aj.) vytrvalostní sportovci (běhy, dálkové plavání, triatlon, cyklistika, běh na lyžích aj.) Doplněk stravy. Určeno pro zvláštní výživu - vhodné pro sportovce. Obrázek je pouze ilustrativni a pro představu, nemusí vyobrazovat aktuálně dostupnou variantu.
Bio False

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: