Natura Nuova Frullato BIO organic ovocná přesnídávka 100g

Neohodnoceno
 
 
22 Kč
Značka Natura Nuova
Kategorie BIO
Zvolte variantu
Natura Nuova Frullato BIO organic ovocná přesnídávka 100g Kód produktu 1-15326001_JABLKO Varianta: jablko Skladem (3 ks)
Můžeme doručit do: 3.5.2024
22 Kč
   
Natura Nuova Frullato BIO organic ovocná přesnídávka 100g Kód produktu 1-15326001_KOKOS-ANANAS Varianta: kokos-ananas Skladem (95 ks)
Můžeme doručit do: 3.5.2024
22 Kč
   
Natura Nuova Frullato BIO organic ovocná přesnídávka 100g Kód produktu 1-15326001_HRUSKA Varianta: hruška Skladem (114 ks)
Můžeme doručit do: 3.5.2024
22 Kč
   
Natura Nuova Frullato BIO organic ovocná přesnídávka 100g Kód produktu 1-15326001_JABLKO-BANAN Varianta: jablko-banán Skladem (135 ks)
Můžeme doručit do: 3.5.2024
22 Kč
   
Natura Nuova Frullato BIO organic ovocná přesnídávka 100g Kód produktu 1-15326001_JABLKO-BROSKEV-MANGO Varianta: jablko-broskev-mango Skladem (65 ks)
Můžeme doručit do: 3.5.2024
22 Kč
   
Natura Nuova Frullato BIO organic ovocná přesnídávka 100g Kód produktu 1-15326001_CERVENE OVOCE Varianta: červené ovoce Skladem (68 ks)
Můžeme doručit do: 3.5.2024
22 Kč
   
 

Frullá BIO je lahodné čerstvé ovocné smoothie, které v sobě spojuje všechny chutě ovoce z kraje Emilia Romagna. 100% ovoce, bez konzervačních látek a přidaného cukru. Frullá přichází v praktickém uzavíratelném balení, ideální pro \"jídlo na cestách\". Díky svému složení pomáhá doplnit rychle energii a to zejména zdravou a chutnou formou.

SLOŽENÍ

  • Frullá jablko-jahoda-borůvka
  • jablko (70%), jahoda (15%), borůvka (15%)
  • Frullá hruška
  • Hruška ( 100% )
  • Frullá jablko
  • Jablko ( 100% )

DÁVKOVÁNÍ

Jednorázové balení vhodné jako svačina, kdykoliv během dne. Vhodné i pro děti

Upozornění:

Dejte pozor na malé víčko.

Průměrné nutriční informace jablko

ve 100 g
Energetická hodnota 250 kJ (3%*)
Energetická hodnota 59 kCal (3%*)
Bílkoviny - proteiny 0,4 g (1%*)
Sacharidy - uhlohydráty 13 g (5%*)
z toho cukry 13 g (14%*)
Tuky 0,2
z toho nasycené mastné kyseliny 0,01
Vláknina 1,8 g
Sůl 0,01

Průměrné nutriční informace jablko-banán

ve 100 g
Energetická hodnota 281 kJ (3%*)
Energetická hodnota 66 kCal (3%*)
Bílkoviny - proteiny 0,7 g (1%*)
Sacharidy - uhlohydráty 14,5 g (6%*)
z toho cukry 14 g (16%*)
Tuky 0,3
z toho nasycené mastné kyseliny 0,01
Vláknina 1,6 g
Sůl 0,01

Průměrné nutriční informace jablko-broskev-mango

ve 100 g
Energetická hodnota 252 kJ (3%*)
Energetická hodnota 59 kCal (3%*)
Bílkoviny - proteiny 0,6 g (1%*)
Sacharidy - uhlohydráty 12,9 g (5%*)
z toho cukry 12,8 g (14%*)
Tuky 0,2
z toho nasycené mastné kyseliny 0,01
Vláknina 1,7 g
Sůl 0,01

Průměrné nutriční informace červené ovoce

ve 100 g
Energetická hodnota 245 kJ (3%*)
Energetická hodnota 58 kCal (3%*)
Bílkoviny - proteiny 0,6 g (1%*)
Sacharidy - uhlohydráty 12,1 g (5%*)
z toho cukry 11,2 g (12%*)
Tuky 0,2
z toho nasycené mastné kyseliny 0,01
Vláknina 1,4 g
Sůl 0,01

Průměrné nutriční informace hruška

ve 100 g
Energetická hodnota 270 kJ (3%*)
Energetická hodnota 64 kCal (3%*)
Bílkoviny - proteiny 0,5 g (1%*)
Sacharidy - uhlohydráty 14 g (5%*)
z toho cukry 14 g (16%*)
Tuky 0,2
z toho nasycené mastné kyseliny 0,01
Vláknina 2 g
Sůl 0,01

Průměrné nutriční informace kokos-ananas

ve 100 g
Energetická hodnota 250 kJ (3%*)
Energetická hodnota 59 kCal (3%*)
Bílkoviny - proteiny 0,4 g (1%*)
Sacharidy - uhlohydráty 13 g (5%*)
z toho cukry 13 g (14%*)
Tuky 0,2
z toho nasycené mastné kyseliny 0,01
Vláknina 1,8 g
Sůl 0,01
S oblibou používají: běžná populace rekreační sportovci siloví sportovci (kulturistika, fitness, silový trojboj, vrh koulí, hod kladivem, sprint, plavání na krátké vzdálenosti aj.) silově-vytrvalostní sportovci (fotbal, lední hokej, pozemní hokej, ragby, košíková, běhy a plavání na střední vzdálenosti aj.) vytrvalostní sportovci (běhy, dálkové plavání, triatlon, cyklistika, běh na lyžích aj.) Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Produkt uložte mimo dosah dětí. Doplňky stravy nejsou náhradou pestré stravy. Obrázek je pouze ilustrativní a pro představu, nemusí vyobrazovat aktuálně dostupnou variantu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: