!! LAHODNA TYCINKA ZDARMA KE KAZDE OBJEDNAVCE OD 300,- Kč - DOPRAVA ZDARMA OD 500,- Kč JEN PRO ČR !! POSILAME I NA SLOVENSKO

LSP Nutrition Argilean 250g + šťavnatá tyčinka ZDARMA

Neohodnoceno
 
DÁREK ZDARMA Doprava zdarma Efekt lupa
 
Dostupnost Skladem (9 ks)
Můžeme doručit do
10.3.2021
Běžná cena 713 Kč
Ušetříte 164 Kč (–23 %)
549 Kč    
Kód produktu 1-14413041
Značka LSP Nutrition
Kategorie Aminokyseliny BCAA
 

ArgiLean ® je 100% čistý , micronizovaný a stabilní L-arginin prášek. Je zcela rozpustný a stabilní v kapalině a je k dispozici tělu jako volná aminokyselina ihned po použití. ArgiLean ® je té nejvyšší kvality , vyrobené v Německu v jakosti ISO 9001:2000 a je bez nežádoucích nečistot . ArgiLean ® obsahuje aminokyselinu L-Arginin, která slouží jako zdroj oxidu dusnatého (nitric oxide), který podporuje uvolnění a rozšíření cév, což napomáhá většímu přívodu kyslíku a potřebných živin pro svalstvo.L-Arginin je součástí proteinů, které podporují tvorbu a udržování svalů.


SLOŽENÍ

obsahuje:

Arginine v prášku


DÁVKOVÁNÍ

Vezměte 5g argininu rozmíchaný ve vodě nebo ovocné šťávě asi 30 minut před zvýšenou fyzickou aktivitou.
 

Průměrné nutriční informace

ve 100 g v dávce 5 g
Energetická hodnota 1700 kJ (20%*) 85 kJ (1%*)
Bílkoviny - proteiny 100 g (200%*) 5 g (10%*)

Aminokyselinové spektrum

ve 100 g v dávce 5 g
L-Arginin 10000 mg 500 mg
S oblibou používají: běžná populace rekreační sportovci siloví sportovci (kulturistika, fitness, silový trojboj, vrh koulí, hod kladivem, sprint, plavání na krátké vzdálenosti aj.) silově-vytrvalostní sportovci (fotbal, lední hokej, pozemní hokej, ragby, košíková, běhy a plavání na střední vzdálenosti aj.) vytrvalostní sportovci (běhy, dálkové plavání, triatlon, cyklistika, běh na lyžích aj.) Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Produkt uložte mimo dosah dětí. Doplňky stravy nejsou náhradou pestré stravy. Obrázek je pouze ilustrativní a pro představu, nemusí vyobrazovat aktuálně dostupnou variantu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: