Amix Mr.Popper´s Protein Crepes 520g

Neohodnoceno
 
  • 1 z 2
 
262 Kč
Značka Amix Mr.Popper´s
Kategorie Nativní strava
Zvolte variantu
Amix Mr.Popper´s Protein Crepes 520g Kód produktu 1-9701120_NATURAL Varianta: natural Skladem (7 ks)
Můžeme doručit do: 2.5.2024
262 Kč
   
Amix Mr.Popper´s Protein Crepes 520g Kód produktu 1-9701120_CHOCOLATE Varianta: chocolate Skladem (5 ks)
Můžeme doručit do: 2.5.2024
262 Kč
   
Amix Mr.Popper´s Protein Crepes 520g Kód produktu 1-9701120_VANILLA Varianta: vanilla Skladem (4 ks)
Můžeme doručit do: 2.5.2024
262 Kč
   
 

Mr. Popper ´s® Protein Crepes je směs na snadnou přípravu typických velkých, kulatých, slabých palačinek s velmi vysokým obsahem bílkovin a nízkým obsahem tuku.

Doplněk stravy. Určeno pro zvláštní výživu - vhodné pro sportovce.

SLOŽENÍ

obsahuje:

příchuťčokoláda: Amix® Protein blend 45 % (CFM syrovátkový bílkovinný izolát a koncentrát /z mléka/, mléčný bílkovinný koncentrát /z mléka/); rýžová mouka, pohanková mouka, sušené odstředěné mléko, sušené vaječné bílky, kakaový prášek, aroma, kypřící látka: hydrogenuhličitan sodný; chlorid sodný, sladidlo: sukralóza.

příchuť vanilka: Amix® Protein blend 45 % (CFM syrovátkový bílkovinný izolát a koncentrát /z mléka/, mléčný bílkovinný koncentrát /z mléka/); rýžová mouka, pohanková mouka, sušené odstředěné mléko, sušené vaječné bílky, aroma, kypřící látka: hydrogenuhličitan sodný; chlorid sodný, sladidlo: sukralóza.

natural: Amix® Protein blend 45 % (CFM syrovátkový bílkovinný izolát a koncentrát /z mléka/, mléčný bílkovinný koncentrát /z mléka/); rýžová mouka, pohanková mouka, sušené odstředěné mléko, sušené vaječné bílky, kypřící látka: hydrogenuhličitan sodný; chlorid sodný.

DÁVKOVÁNÍ

40 g (2 odměrky) smíchejte se 100 ml studené vody a míchejte do té doby, než vznikne krémová konzistence bez hrudek. Rozehřejte pánev na vysokou teplotu a přidejte malé množství oleje nebo másla a snižte teplotu pánve. Můžete začít péct jednotlivé palačinky.

Upozornění: Nevhodné pro děti do 3 let. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25oC, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

Průměrné nutriční informace chocolate

ve 100 g v 1 dávce 40 g
Energetická hodnota 1522 kJ (18%*) 608,8 kJ (7%*)
Energetická hodnota 359 kCal (18%*) 143,6 kCal (7%*)
Bílkoviny - proteiny 47,2 g (94%*) 18,88 g (38%*)
Sacharidy - uhlohydráty 36,5 g (14%*) 14,6 g (6%*)
z toho cukry 6,3 g (7%*) 2,52 g (3%*)
Tuky 2,7 g (4%*) 1,08 g (2%*)
z toho nasycené mastné kyseliny 1,7 g (9%*) 0,68
Sůl 500 mg (83%*) 200 mg (33%*)

Průměrné nutriční informace natural

ve 100 g v 1 dávce 40 g
Energetická hodnota 1539 kJ (18%*) 615,6 kJ (7%*)
Energetická hodnota 363 kCal (18%*) 145,2 kCal (7%*)
Bílkoviny - proteiny 47,5 g (95%*) 19 g (38%*)
Sacharidy - uhlohydráty 37,8 g (15%*) 15,12 g (6%*)
z toho cukry 8 g (9%*) 3,2 g (4%*)
Tuky 2,4 g (3%*) 0,96
z toho nasycené mastné kyseliny 1,5 g (8%*) 0,6
Sůl 460 mg (77%*) 184 mg (31%*)

Průměrné nutriční informace vanilla

ve 100 g v 1 dávce 40 g
Energetická hodnota 1522 kJ (18%*) 608,8 kJ (7%*)
Energetická hodnota 359 kCal (18%*) 143,6 kCal (7%*)
Bílkoviny - proteiny 47 g (94%*) 18,8 g (38%*)
Sacharidy - uhlohydráty 37,4 g (14%*) 14,96 g (6%*)
z toho cukry 7,7 g (9%*) 3,08 g (3%*)
Tuky 2,4 g (3%*) 0,96
z toho nasycené mastné kyseliny 1,5 g (8%*) 0,6
Sůl 450 mg (75%*) 180 mg (30%*)
S oblibou používají: běžná populace rekreační sportovci siloví sportovci (kulturistika, fitness, silový trojboj, vrh koulí, hod kladivem, sprint, plavání na krátké vzdálenosti aj.) silově-vytrvalostní sportovci (fotbal, lední hokej, pozemní hokej, ragby, košíková, běhy a plavání na střední vzdálenosti aj.) vytrvalostní sportovci (běhy, dálkové plavání, triatlon, cyklistika, běh na lyžích aj.) Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Produkt uložte mimo dosah dětí. Doplňky stravy nejsou náhradou pestré stravy. Obrázek je pouze ilustrativní a pro představu, nemusí vyobrazovat aktuálně dostupnou variantu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: