!! LAHODNA TYCINKA ZDARMA KE KAZDE OBJEDNAVCE OD 300,- Kč - DOPRAVA ZDARMA OD 500,- Kč JEN PRO ČR !! POSILAME I NA SLOVENSKO

Hodnocení obchodu

4,8 901 hodnocení
Přidat hodnocení
5
772x
4
83x
3
23x
2
13x
1
10x
Nevyplňujte toto pole:
I Avatar autora Iveta | 26.2.2021
Jsem velmi spokojena. Chválím dobrou přehlednost a vyhledávání v evropu, komunikaci i rychle doručení. ;)
M Avatar autora Michaela | 26.2.2021
Vše v pořádku, zboží dorazilo na balíkovnu a s produktem jsem spokojena :) Děkuji.
E Avatar autora Eva | 24.2.2021
Zboží dorazilo opravdu bleskově. Díky
J Avatar autora Jana z Kladna | 14.2.2021
Absolutně skvělí! Zboží dorazilo přesně dle očekávání, dodání neskutečně rychlé a ještě jsme obdrželi malou pozornost. Děkujeme.
PJ Avatar autora Pavel Janovský | 13.2.2021
Perfektní chuť a dobře se rozpouští i v mléce. Nemám to vyloženě na nabrání svalové hmoty, ale jako zahnání hladu mezi hlavními jídly a jako doplněk bílkovin k sacharidovým snídaním, zeleninovým večeřím atd. Nemůžu to tedy posoudit jako sportovec, ale díky doplnění bílkovin do mé prasečí stravy se stalo, že jsem na opasku o pár dírek k dobru. Špeky pomalu, ale jistě opadávají. Šlo by to rychleji bez těch koblih, piva, mekáčů a kdybych víc cvičil. Jenže líné prase jako jsem já bude vždy hledat tu nejsnadnější cestu. Takže na růst svalů nevím, ale hubnutí bez aktivní hmoty s tím jde. Rychlost dodání je super. Ze strany prodejce proběhlo vše v nejlepším prořádku.
J Avatar autora Jaromíra | 13.2.2021
Vše v pořádku. Rychlé dodání.
Avatar autora | 8.2.2021
rychlé dodání, vše OK
K Avatar autora Katka | 29.1.2021
Dodání rychlé, v pořádku. Věřím, že produkt bude taktéž kvalitní.
I Avatar autora Ivana | 25.1.2021
Super, objednáváme zde zboží již roky. Rychlé dodání.
JP Avatar autora Jiří Petrželka | 23.1.2021
Nakupuji pravidelně a vždy je vše na 100%.
JB Avatar autora Jan Beran | 21.1.2021
Rychlé bez problémů
A Avatar autora Andriy | 19.1.2021
Rychlé dodání zboží
P Avatar autora pfitrs | 18.1.2021
přehledný,jednoduchý,rychlý
S Avatar autora Sasa | 10.1.2021
Dobré ceny , velmi dobré jednání , velká spokojenost.
M Avatar autora Martin | 10.1.2021
Velká spokojenost. Rychlé řešení mých otázek.
PK Avatar autora Petr Koloničný | 9.1.2021
Se suplementy jsem spokojen. Jen mi celkový dojem pokazila záměna zboží a následná reklamace.
M Avatar autora Mirek | 3.1.2021
Spokojen, rychlé vyřízení, kvalita a dobrá cena.
L Avatar autora Lenka | 3.1.2021
Mohu jen doporučit.
P Avatar autora Pavel | 26.12.2020
Naprostá spokojenost - rychlé vyřízení, příjemné ceny, dostal jsem i dárečky :-) Další objednávku suplementů určitě provedu tady.
V Avatar autora vera | 26.12.2020
velmi spokojená, rychlé vyřízení,

Stránka 1 z 46 , položek celkem: 906