Hodnocení obchodu

4,5 506 hodnocení
Přidat hodnocení
5
376x
4
79x
3
23x
2
13x
1
10x
Nevyplňujte toto pole:
| 17.1.2018 22:07
| 17.1.2018 11:40
Jsem spokojená - nemám připomínky.
| 14.1.2018 22:48
Spolehlivost, rychlost
| 14.1.2018 22:39
Vše ok :-) vřele doporučuji
| 7.1.2018 14:55
Zboží bylo velmi rychle odesláno, dorazilo v pořádku vše co jsem objednala.
| 7.1.2018 13:27
Ze 3 objednaných výrobků mi přišel 1 jiný (zřejmě došlo k záměně díky podobným názvům zboží). Zboží jsem poslala zpět a byl mi zaslán správný výrobek a vráceno poštovné, což velmi kvituji a děkuji. Obchod bych doporučila.
| 13.9.2017 08:57
dobrý
| 9.9.2017 15:55
+ Tento obchod nabídl v akci nejvýhodnější cenu produktu Bromelian, proto jsem si ho zvolila.
+ Jsem spokojena s rychlým vyřízením objednávky i s doručením.

Solidní obchod zaměřený hlavně na sportovce, to však nebrání nám nesportovcům, abychom využili některé doplňky, které se hodí i pro nás.
| 30.8.2017 11:40
+ Změněn způsob dopravy z uloženky na českou poštu bez doplatku...

| 29.8.2017 09:01
+ Poštovné zdarma
- Neobdržel jsem vzorek ani slevový kupón :D

| 17.8.2017 14:24
+ spokojená doporučuji

| 20.7.2017 12:29
+ vše vyřízeno a splněno bez problémů doporučuji

| 3.7.2017 15:18
V neděli objednáno, ve středu zboží dorazilo. Já jsem spokojen ;-) Vřele doporučuji Všem
| 26.6.2017 20:05
+ Rychlé dodání
+ Zajímavé slevy

Dobrý přístup k zákazníkům
| 21.6.2017 12:27
Zatím jsem nestačil zjistit výhody
| 16.6.2017 12:32
+ vše ok
- nic

ok
| 6.5.2017 07:38
Velká nabídka,přehledné stránky,rychlé doručení,jsem spokojená.
| 22.4.2017 11:51
+ Přehledná nabídka,cena,popis zboží.
- Žádné.

Veliká spokojenost.
| 9.4.2017 23:38
- Spatne dodani, dkouha doba, týden a zapomněli to odeslat. ..Musela sem to urgovat.

Nevím zda to byla náhoda nebo ne ale doprava od nich byla špatna. Stalo to tam týden a nikdo nic s tim nedělal az když sem se ozvala se s tim něco dělalo Můj poprvé špatný obchod.
| 29.3.2017 21:05
+ Dobré ceny

| 10.3.2017 11:30
+ Cena
- doprava trvala 7dní, ostatní eshopy 2dny

| 27.2.2017 09:41
+ Najdu zde vše co potřebuji
- nevím o ničem

Nakupujte, super obchod a zboží rychle doma :)
| 21.2.2017 19:39
+ Dobré ceny
+ Kvalitní zboží
- Balík přišel poškozen - po obvodu byl otevřen, zboží se nechalo volně vyndat, ale neřešil jsem to, protože nic nebylo poškozené.
- Hlásají ke zboží dárek zdarma, objednal jsem si dvě zboží tj. dva dárky, byl však jen jeden i ve faktuře.

Určitě zde opět nakoupím :)
| 14.2.2017 13:14
+ rozhodla jsem se nakoupit větší množství křehkého chleba, který z kamenných obchodů prakticky vymizel
- neupozornili mě na neodešlou platbu, objednávka byla stále ve vyřizování a když už jsem chtěla urgovat dodání, tak při kontrole jsem zjistila, že mi neodešla platba, zaplatila jsem a zboží hned vyexpedovali

pohodlný nákup, uvítala bych jen drobnou urgenci, že peníze nedorazily, takhle jsem zbytečně dlouho čekala v domnění, že platba proběhla jinak naprosto bez výhrad a plánuji nákup zopakovat
| 11.2.2017 14:46
+ Levný kolagen sáček.
+ Sleva za registraci.
+ Další sleva na nákup.
+ Dárek.
+ Perfektně zabalené.
- Na webových stránkách není uvedeno, jak užívat.
- Chybí popis.

Pro mě velmi výhodný nákup. Kolagen znám a užívám, popis pro mě nebyl důležitý, slevy příjemné, možnost vyzvednout na zásilkovně, což je levnější. Přidán dárek, což potěší. Zboží je perfektně zabalené. Za mě maximální spokojenost.
| 7.2.2017 13:32
Doporučuji dalším
| 19.1.2017 13:16
+ rychlost a cenaneče
- slibovali u každého výrobku dárek, místo tří dostala jsem jeden

nečekat co slíbí navíc
| 1.1.2017 20:40
+ dobré ceny
+ široký sortiment
- nevím, asi nic

Nákupy z tohoto obchodu doporučuji.
| 20.12.2016 19:31
+ Doprava zdarma.

Delší dodací lhůta.
| 15.12.2016 15:30
+ Příznivé ceny

Spokojenost!
| 14.12.2016 09:15
+ Byla jsem se vším celkem spokojená.

| 6.12.2016 11:49
+ Přehledné stránky.
- Klamání zákazníka. Dorazilo úlplně jiné zboží, než bylo na fotce.

Dal bych si velký pozor a radši nakupoval jinde.
| 5.12.2016 17:40
+ Široký sortiment a přehlednost pro srovnávání ceny a kvality
- Velkou konkurenci :D

Super. Nepotřebuji hedat jiný eshop s tímhle druhem zboží kvůlirozdílu pár kaček na objednáve. Spolehlivost je na prvním místě.
| 23.11.2016 21:14
Dobrý eShop s dobrými cenami.
| 19.11.2016 18:22
+ Nízká cena, rychlost zpracování objednávky.
- Žádně jsem nenašel.

Určitě využijte služeb tohoto obchodu.
| 15.11.2016 09:28
+ Jasné informace, vyhovující ceny

Bez problémů
| 10.11.2016 13:17
+ super ceny, poštovné zdarma
- Slibovaný dárek v zásilce chyběl! I přes sdělení e shopu, žádná reakce.

Výhodné zaslání bez poštovného.
| 3.11.2016 11:03
- Možnost úhrady bankovním převodem a nikoliv například kartou apod. značně zdržuje dodací lhůtu.

| 30.10.2016 20:27
+ rychlost dodání, přehled webu, kvalita zboží
- žádné nejsou

naprosto doporučuji
| 29.9.2016 19:32
+ Rychlost dodání, řádné informace o produktu
- špatně přehledné webové stránky ( staré byly lepší )

super obchod, mohu jen doporučit !!!
| 6.9.2016 09:32
+ Vyber zbozi
- Neviem o slabinach zatial

Doporucuji
| 3.8.2016 12:21
Tento obchod ma příznivé ceny a pro nakupující ještě přidává "dáreček", což mi připadá jako příjemná pozornost. Za mne mohu jedině doporučit.
| 16.5.2016 20:41
- Dopravu ceskou postou- nepouzitelny dorucovatel

| 15.5.2016 11:09
+ Prehledny eshop a super ceny. Rychlost dodani je skvela. K objednavce skvely darek :-)
- Zadne...

Skvely obchod, urcite doporucuji
| 11.5.2016 12:08
+ Dobrá přehlednost
+ Velký výběr
- Některé zavádějící informace

S velkou pravděpodobností to nebyl můj posledni nákup,především kvůli opravdu velké nabídce suplementu. Co mě zarazilo a docela nastvalo je "akce" +DOPRAVA ZDARMA". Jo,doprava zdarma sice je,ale zacalujete +100kc za platbu. Zvláštní marketingový tah. Lépe by udělali,kdyby za žádnou akci nelákali a nechali to jako dopravu. Co už ale.
| 10.5.2016 13:13
+ Velký výběr,dobré ceny

Měli tu,co jsem potřebovala,takže doporučuji...
| 25.4.2016 09:06
+ Velký výběr
- Se žádnými jsem se zatím ensetkal

Přehledné nakupování, bohatý sortiment, rychlé dodání, kvalita.
| 31.3.2016 23:05
+ dobrá cenová dostupnost,pohodlí z domova,velký výběr
- trochu malá slabina je doprava a to Česká pošta

celkově mám tento obchod rád,všem doporučuji
| 31.3.2016 18:07
+ zasilka dorazila rychle informace chodili formou sms i imeilem sem spokojeny

obchod rohodne doporucuji zasilka dorazila pekne zabalena a v poradku
| 25.3.2016 15:20
+ Rychlost, prehlednost, detailní popisy produktu, siroka nabidka

Kvalita
| 20.3.2016 17:55
Všechno super. Opravdu skvělý obchod.
| 7.3.2016 18:32
+ Skvělé ceny, doprava nad 1000,- Kč zdarma, dárek ke každé objednávce, podle mě široký výběr zboží, najdu zde vše, co jsem hledal.
- Špatná komunikace se zákazníkem, odpověď mi došla až za 2 dny, je to jen malá slabina.

Výborný obchod s různými fitness doplňky pro každého. Zaujala mě i nabídka dopravy zdarma nad 1000,- Kč a dárek, skvělá nabídka, která mě ihned zaujala a více mě "nakopla" si zde zboží objednat. Rozhodně zde nakoupím ještě jednou, stane se z toho můj měsíční obchod :) Nákup doporučuji všem, co chtějí kvalitní zboží za skvělou cenu spolu s dalšími akcemi.
| 20.2.2016 15:07
- Objednala jsem si zboží, které přišlo přes ČP, balík byl zaslán jako obchodní, balík byl uložen pouze 3 dny, bylo to i přes víkend, ke všemu když do toho něco vleze vyžaduji zaplaceni storno poplatku, bez jakékoli jiné reakce!!!!!!§

Nejednají fér
| 19.2.2016 17:22
+ komunikace
- neměli aktuální skladové zásoby.

| 22.1.2016 15:01
+ .
- .

.
| 15.12.2015 17:52
+ Přijatelné ceny, oproti ostatním obchodům i odlišné produkty. Veliký výběr sortimentu.
- Při objednávce jsem si mohl poslat zboží POUZE přes Českou poštu, která není ani schopna zavolat, když kurýr doveze zásilku. Musel jsem si pro ni jít až na poštu

Příště již neobjednám. Bohužel s českou poštou jsem velmi nespokojený a v dnešní době doručovacích firem má tento obchod velkou slabinu.
| 7.12.2015 16:45
+ cena
+ sortiment
- doba trvanlivosti
- čím to asi je?

nákup spíše na jaro 2016 některé zboží bohužel končí trvanlivost začátkem jara mě nevadí ale koupeno jako vánoční dárek a to není příjemné příště bych asi požadoval čerstvější zboží
| 2.12.2015 21:17
+ -příznivé ceny

-příznivé ceny -rychlé vyřízení objednávky
| 26.10.2015 09:58
+ nakup poprve omlouvam se
- nakup poprve omlouvam se

nakup poprve omlouvam se
| 16.10.2015 10:58
+ Přehlednost.
+ Velký výběr produktů.
+ Příznivá cena.

Spokojenost.
| 31.8.2015 21:54
Vše co potřebuji tady najdu. Sice nedorazil "dárek zdarma k objednávce - musli tyčinka" ale je to dárek, nebyl součástí objednávky, takže ji nevyžaduji...
| 12.7.2015 22:01
+ - přijatelná cena
+ - široká nabídka

spokojenost, rychlé vyřízení objednávky
| 8.7.2015 10:12
doporučuji
| 19.5.2015 18:25
+ RYchlÍ výběr a levný nákup

Dobrý RICHLÍ
| 30.4.2015 09:37
+ Široká škála produktů

| 29.4.2015 11:14
Doporučuji
| 25.4.2015 22:01
jsem spokojen, doporučuji
| 29.3.2015 18:50
+ DOBRE CENY
- ŽADNÉ

VÝBORNÝ
| 15.3.2015 12:47
Můžu jedině všem doporučit.
| 9.3.2015 16:29
+ přehlednost,ceny
- nevidím žádné

určitě doporučil jen Česká Pošta neumí zacházet z balíky.
| 28.2.2015 13:47
+ Líbí se mi souhrnný popis všech produktů na stránce, včetně popisu jejich použití , relativně nejlepšího použití apod.
- Možná jsem si nevšiml, ale chyběl mi tam nějaký ,, důkaz" že vše funguje jak má a že si zákazník nakoupí dobře.To je však těžko prokazatelné, možná ještě ,,online poradnu" pár lidí postrádá(co jsem se tak bavil se známými) .Jinak A1

| 30.1.2015 15:11
+ Spolehlivý obchod.

Doporučuji.
| 14.1.2015 20:33
+ Kvalitu
+ Dobrou cenu

Důvod, proč jsem nakupoval v tomto obchodě je ten, že jsem chtěl zboží hlavně za dobrou cenu a narazil jsem na bezva akci zrovna na této stránce. V obchodě jsem nakupoval poprvé a určitě ne naposledy. Doporučil, protože stojí za to sledovat stránky co se týče cen a akcí. Je fajn nakupovat kvalitně, ale kvalitně a levně je ještě lepší.
| 23.12.2014 10:00
perfektní a hlavně rychlé
| 6.12.2014 13:56
+ Placení přes PayU

Byl jsem velice spokojen s rychlostí dodání zboží
| 18.11.2014 14:32
+ Přehlednost zboří, informace

Vše v pořádku, super obchod
| 17.11.2014 12:25
+ popis a dávky suplementů,jak začít,pokračování .na výrobcích je en stručné dávkování,stránky to mají lepší
- nenašel jsem

hodně dobrý,dobré ceny
| 4.11.2014 21:53
- Jakým zpusobem mohu získat slevový kupon??

| 2.11.2014 14:17
+ Velký přehledný výběr podle požadavků.

Rychle a kvalitně.
| 18.9.2014 12:06
+ velký výběr
- žádné

vše ok
| 1.9.2014 10:02
+ Přehlednost na webu
+ Dostatečné informace k produktům

Dobré ceny, produkty i informace o nich
| 19.8.2014 11:27
+ Dostupnost zboží

| 16.8.2014 07:15
+ rychlost a kvalita
- x

doporučuji ho dále
| 10.8.2014 11:40
+ Přehlednost, akční zboží, výborný popis výrobku.
- Žádné

Kvalitní obchod pro všechny druhy zákazníků.
| 5.8.2014 16:23
- Nic

| 14.7.2014 15:53
Jsem spokojen a v budoucnu zde budu nakupovat.
| 14.7.2014 10:44
+ rád cvičím a kamarád mi doporučil tento obchod
- žádné jsem nezjistil

Kvalitní zboží,vše důkladně popsána a i cena je super
| 30.6.2014 11:37
+ vyber
- zadne

prehledne, velky vyber, dobre popsane zbozi
| 22.5.2014 19:30
- málo informací k výrobkům

| 17.5.2014 18:47
- Neskutečné špatná internetová stránka. Nepoužitelna pro iPhone a iPad.

| 25.4.2014 20:45
+ Je levný a přehledný
- nevim

Je levný a přehledný
| 20.4.2014 19:34
+ veliký výběr, doplnkové informace
- spolupracuje jen s českou poštou, třeba zpřehlednit webovky

bez problémů, doporučuji
| 14.4.2014 13:37
+ Dobrý výběr a podrobný popis zboží.

| 21.3.2014 11:44
+ ceny

| 12.3.2014 17:35
+ dobre ceny

| 10.3.2014 12:35
+ Přehlednost webu, dobrý popis výrobků.
- -

Doporučuji.
| 7.3.2014 13:44
- Doručování prostřednictvím České pošty. Pošta mi již 2x balíček nedodala "do ruky", ale jednoduše uložila na poště.

| 4.3.2014 09:50
+ nízké ceny
+ široký výběr
+ rychlé dodání
+ poradenství

Ochotně mi poradili a zboží ihned odeslali. Budu zde nakupovat i nadále. Doporučuji.
| 28.2.2014 17:57
+ Přehled
- Při nákupu za víc by mohlo byt zdarma poštovné

Dobrý
| 26.2.2014 13:55
- Podle mě žádné.

Tyto stránky jsou přehledné a vysvětlivky ke každému kusu zboží jsou dostačující.
| 22.2.2014 10:59
+ sleva na požadovaný produkt
- nevím

jsou v pohodě
| 11.2.2014 11:10
+ rychlost, přehlednost

Jsem spokojen, děkuji.
| 6.2.2014 18:31
Cena úplně super a to je to hlavní :)
| 3.2.2014 16:37
+ slevové kupony při nákupu
- z mé strany jsem nic nepocítil

zpětná vazba obchodu - spokojen webové stránky - přehledné nabízený sortiment zboží - spokojen
| 1.2.2014 13:08
+ Rychlost a fiexibilita
- Nevím

Výborná komunikace,rychlost,flexibilita,dobrý výběr,přehlednost.
| 24.1.2014 12:04
+ Všiml jsem si že některé výrobky jsou zde levnější než na některých stránkách . Ale zas jsem našel i opačný případ.
+ Je zde dobře napsáno jaký má účinky daný výrobek i když na každého to může mít různý účinek. Přehlednost.

Určitě se sem budu vrace jsem spokojený s nákupem .
| 18.1.2014 17:42
+ Dodávka až do domu

OK
| 14.1.2014 18:43
+ rychlí nákup velký výběr zboží
- čekám dlouho na dodání zásilky

měli by ho vyzkoušet
| 11.1.2014 15:30
+ Rychlost doručení
+ Přehlednost stránek
+ Akce
- Nenašel jsem

| 27.12.2013 19:59
+ solidní ceny zboží
+ Požadovaný produkt byl u Vás nejlevnější

Nakoupil jsem v tomto obchodě,protože měl nejlevněší cenu produktu dané značky na rozdíl od ostatních
| 22.12.2013 15:09
+ všechno funguje super
- žádné

kupujte tady :)
| 15.12.2013 09:09
+ V pohodlí si vyberu co potřěbuji
+ Sám-bez někdy otravných prodavačů
+ a hlavně-mám na to čas...třeba o půlnoci
- nevím

bezproblémové jednání dobrý výběr
| 7.12.2013 15:31
- chybí tabulky velikostí výrobců, např u rukavic

doporučuji, vše skladem, odesláno obratem, došlo v pořádku
| 3.12.2013 19:13
+ Přehlednost,
+ přiměřené ceny,
+ spolehlivá doprava
+ a hlavně dobrá komunikace ze strany obchodu,
+ slevové kódy za nákupy.
- Snad jen doprava by mohla být třeba nad 3 000,- zdarma.

Doporučuji všem, s nákupem jsem neměl sebemenší problém, zboží dorazilo v pořádku a včas.
| 2.12.2013 08:47
+ rychlost, dodry vyber,slusne ceny

doporucil vzdy jsem byl spokojen
| 17.11.2013 22:02
+ vysvětlení všech produktů a rychlost mezi objednáním a dodáním
- nevím

Obchod je přehledný, podá vysvětlení všech dotazů a dodá rychle
| 13.11.2013 22:30
+ nakupování v klidu z domova,slevy,akce,novinky,velká přehlednost zboží,prostě spokojenost

s obchodem jsem velmi spokojen,rád v něm nakupuji a nakupovat budu i nadále,všem ho doporučuji,každý si zde najde podle své libosti,co právě potřebuje i za dobrou cenu.
| 13.11.2013 17:32
+ Kvalitní výrobky za nízké ceny.spolehlivost obchodu.

Spolehlivý obchod s kvalitníma výrobkama za bezkonkurenční ceny a s krátkou dodací lhůtou.
| 27.10.2013 20:44
+ Rychlost kvalita komunikace super

Doporucuji
| 25.10.2013 15:57
Dobry den nevadi me celkem nic na vasm obchode jedine co bych snad vytknul je 200kc za storno poplatek je to dost nefer .Prichazite o spoustu zakazniku spousta mich znamich radsi nekupuje jinde i kdyz jsem tyto stranky doporucil ale vadi jim tech 200kc za storno poplatek . Jinak obchod a stranky skvely .
| 17.10.2013 15:35
+ pprotože mě to zaujalo
- žádné

mohl bych doporučit
| 11.10.2013 19:25
+ Přehledně jsem si vybrala výrobek,který jsem chtěla
- Neshledala jsem žádné slabiny

Velice přehledný.Výborná komunikace s obchodem.Rychlé dodání.
| 21.9.2013 10:13
- Dodání - ČESKÁ POŠTA HROZNÝ!!!

| 8.9.2013 21:25
+ Rychle dodani,bezproblemove a take zadna platba za postu. MAXIMALNI spojenost. Dekuju
- ZADNE!!!!!!

Jednoduse a to jes: DOPORUCUJI vsem zde vybrat urcite zbozi a rychle objednat!!!!!!
| 3.9.2013 22:12
+ velký vyběr suplementů
- nemá

super obchod nakupujte a objednávejte bez obav!
| 3.9.2013 07:27
+ Popis jednotlivých výrobků a mnoho dalšího.
- Žàdné.

Doporučuji všem. Profesionalita a rychlost dodaného zboží.
| 2.9.2013 14:16
+ přehlednost,kvalita,komunikace se zákazníkem
- nevím

Doporučuji
| 28.8.2013 11:18
+ přehledná nabídla
+ velmi bohatý výběr
+ krátká dodací lhúta

Ano,určitě bych obchod doporučil
| 22.8.2013 20:09
+ kvalitní zboží a celkově je vše ok
- nevím jak na tuto otázku odpovědět nic mě zrovna nenapadá :-)

super doporučuji
| 2.8.2013 10:40
+ velký výběr a dobrý popis jednotlivých výrobků

Vřele doporučuji
| 8.7.2013 13:47
+ Dobrá cena a velmi dobrá komunikace s obchodem
- žádné

Dobrá komunikace, rychlost dodání,cena.
| 7.6.2013 13:39
+ Přehlednost
- Žádné

perfektní vše jak jsem si představoval
| 4.6.2013 10:14
Doposud jsem spokojená,mohu doporučit,díky
| 31.5.2013 19:01
- Chtělo by to více slev.

| 19.5.2013 16:25
+ vyhodne balicky
- nic

| 10.5.2013 09:47
+ Obchod není schopen jakkoliv kompenzovat zákazníkovi svůj omyl. U objednaného zboží mají celou dobu uvedeno, že je "Skladem", přitom mi napsali 2 maily. V prvním, že se objednávka vyřizuje, ve druhem, že mnou objednané zboží není skladem a zda chci pokračovat v objednávce. Zboží že bude skladem nejdříve příští týden v pátek. Očekával jsem, že nabídnou kompenzaci, např. odečtení poštovného. Ale absolutní nezájem.
- Z mého pohledu jsou to velice neprofesionální obchodníci. Nezájem o udržení si zákazníka.

Rozhodně nemohu doporučit. Bohužel.
| 8.5.2013 19:06
+ Rychlost, ochota, vstřícnost.
- Nemá.

Obchod mohu všem doporučit, určitě to nebyl můj poslední nákup.
| 1.5.2013 19:03
+ Dobre ceny, velky vyber.
- Nic.

Maximalni spokojenost.
| 27.4.2013 20:09
+ dobrá cena
+ sleva na další nákup
+ doprava zdarma při nákupu nad 2000,-
- potravinové doplňky nejsou čerstvé, mají už jen cca půlroční minimální trvanlivost

| 21.4.2013 17:35
+ Vše bylo OK.
- O žádných nevím.

Výborná a rychlá komunikace, rychlé dodání.
| 21.4.2013 14:05
+ 5 percentní slevu?

| 19.4.2013 12:44
+ - široká abídka
+ - spolehlivost
+ - deklarovaná kvalita, posvědčených výrobců, zboží v originálním adjust. obalu, žádné přesýpaní do svých.
+ -příkladné jednání osobní (paní Švábková), kdyz 1 položka chyběla-proto i při zpoždění dodání hodnotím 100%
+ -radost udělá i občasný "bonus" a propag.leták
- Zatím neznám

Naprosto bez výhrad doporučuji
| 14.4.2013 11:09
+ Široký sortiment
+ Dobré ceny

S timto obchodem mám dobré zkušenosti a určitě ho doporučuji ostatním
| 21.3.2013 18:10
+ VČASNÉ UPOZORNĚNÍ NA NOVINKY A SLEVOVÉ AKCE
- SLABÉ AŽ ŽÁDNÉ DETAILNÍ POPISY ZBOŽÍ KTERÉ SE NABÍZÍ

| 16.3.2013 11:26
doporučuji
| 10.3.2013 09:34
+ rychlost
- nevim

jsem spokojen
| 22.2.2013 10:26
+ Velký sortiment výběru
+ Kvalitní produkty
+ Občas výhodné akce
+ Slušné ceny
- Nepříliš přehledný
- U některých produktů velmi málo informací
- Akce jsou občas až směšně zaměřené na jeden druh sortimentu (například hubnutí); uvítal bych spíše komplexní akce

Obchod s velkým výběrem kvalitních doplňků stravy. Rychlé dodání a snad nejlepší ceny. Doporučuji
| 17.2.2013 13:02
+ ZIADNE
- V PRVOM RADE PRI NAKUPE NEPOTVRDZUJETE OBJEDNAVKU MEILOM,A TYM PADOM ZAVADZATE LUDI,A ZAKAZNYK NEVIE CI MU VOBEC OBJEDNAVKA PRIDE

VOBEC BY SOM NEODPORUCIL NAKUP CEZ VASU STRANKU.SOM ZO SLOVENSKA A CAKAM NA OBJEDNAVKU UZ 10DNI A DO TERAZ SOM NEDOSTAL ZIADNE UPOVEDOMENBIE O ZASIELKE,TAK ZE NEODPORUCUJEM NIKOMU Z MOJICH PRIATELOV. V ZAHRANICI TO FUNGUJE UPLNE NA INEJ BAZE A HLAVNE ZAKAZNYK JE UPOVEDOMENY O ZASIELKE DO PREDU NA DRUHY DEN A DODACIE LEHOTY SU NA DALSY DEN ALEBO NA DRUHY STIM ZE JE ZAKAZNYK STALE UPOVEDOMENY OPERATOROM,TAKZE MOJ NAZOR JE POKIAL SI NEDOTIAHNETE TIETO VECI TAK VAM ZAKAZNICI ZO SK NEBUDU OBJEDNAVAT,VELMI ZLEEE
| 15.2.2013 11:30
+ široký sortiment

jak jsen už psal sortiment a nekteré ceny čekal jsem že za vrácení zboží budu oceněn
| 10.2.2013 10:25
+ žádné
- všechny

Nedoporučuji
| 9.2.2013 20:43
+ dobrá přehlednost a výběr
- zadne velke slabiny nema..snad by mohlo byt vice i nformaci o tom jak kombinovat ty které přípravky..hlavne u tech specialnich

je to dobrej obchod viz výhody...zvlast kdyz v okoli neni zadnej kamenej ketrej by se tomu alespon priblizil jak vyberem tak cenama
| 9.2.2013 11:18
+ Vysoká kvalita a spolehlivost

Nákup v tomto obchodě mi byl doporučen kolegou a proběhl naprosto bez problémů. Rozhodně doporučuji všem, hlavně pro rychlost, kvalitu a spolehlivost uskutečněného nákupu.
| 29.1.2013 13:30
výborný doporučuji cvičím už několik let a vždy u vás najdu přesně co chci prostě super děkuji vám za to a doporučuji všem
| 27.1.2013 20:17
- mozno by to v detailoch produktou chcelo doplnit moznosti scim je mozne produkt kombinovat,pripadne scim nie...

dobra organizacne spracovane popisi produkktou,teda detaili.
| 26.1.2013 19:20
+ Dobré akce
- žádné

Mohu jen doporučit
| 25.1.2013 16:00
+ Přehlednost a dobrý výklad produktů.
+ Reklama na facebooku.

Přehledné stránky a široký sortiment zboží. Cena zboží je srovnatelná s konkurencí,ale to není hlavní.Hlavní je spolehlivost a včasné dodání zakoupeného zboží. :)
| 24.1.2013 11:07
+ Velky vyber
- zadne jsem nenasel

Skevlý obchod pro nakup veci na posilovani.
| 31.12.2012 15:49
+ Cena,ochota,rychlost,výběr z více znacek

Rozhodně doporučuji,pro ochotu a přehled stránek.
| 27.12.2012 22:51
Tento obchod bych vřele doporučila všem, zboží dorazilo včas a v pořádku. Jsem velice spokojená.
| 20.12.2012 17:09
+ celkem dost široká nabídka
- Škoda, že některé výrobky co dříve běžně nabízeli na webu, jsou nyní jen na vyžádání či dotaz na ně.

| 15.12.2012 20:42
Rychlé,seriozní jednání,zboží dorazilo v pořádku,vše bez problémů.Doporučuji!!
| 12.12.2012 16:10
+ cena

| 10.12.2012 15:36
+ Skvělá cena
+ Kvalitní zboží

Nejlepší obchod na trhu
| 30.11.2012 09:56
Rychlá doprava kvalitního zboží, bez sebemenších problémů za rozumnou cenu. Určitě doporučuji.
| 27.11.2012 15:14
+ rychlá doprava
+ skvělé slevy na zboži
+ kvalita zboží
+ nakupoval jsem v tomto obchodě protože mi to kamarád doporučil.

Nakupoval jsem v tomto obchodě protože mi jej doporučil kamarád. Zboží které jsem si obědnal dorazilo ve stavu v jakém mělo a navíc za velmi krátkou dobu. Tento obchod doporočuji všem. proč bych ho doporučil? Jsem s ním spokojen. Každý si musí udělat skušenost sám.
| 16.11.2012 10:36
+ přehlednost webovek
- spolupráce pouze s českou poštou,česká pošta je největší hrůza v doručování!..obchod by měl využívat ostatní firmy v doručování,je jich dost přece..

trochu lepší komunikace by neškodila..info o dodávce a tak..
| 27.10.2012 09:12
+ velký výběr zboží

velký výběr kvalitního zboží dobra komunikace z nakupujicími Ano protože jsem spokojenej s obchodem
| 25.10.2012 22:57
+ Pohodlí nákupu s domova
- nevím zatím o žádných

Umě vše 100% mohu jen doporučit
| 21.10.2012 21:33
+ Velký výběr
+ Přehledný e-shop
- Na nic jsem nepřišel

Zatím jsem objednal jednu objednávku se kterou nebyly problémy a v budoucnu nebudu váhat objednat znovu, hlavně kvůli velkému výběru a jejich přehlednému řazení. Rozhodně doporučuji!
| 21.10.2012 10:33
+ kvalitu
- žádné

spolehlivost a kvalita....
| 18.10.2012 10:31
+ Cena,komunikace,doprava
+ Hledale jsem na různých stránkach, aleta Vaše mi přišla nejlépe zpracovaná.
- nevím

| 30.9.2012 23:21
+ Dobré ceny nabízených produktů.
- žádné

mohu jen doporučit
| 27.9.2012 11:10
vše v pořádku, všem doporučuji.
| 24.9.2012 18:16
+ Vše je přehledně napsané
- Myslím že by se dalo u některých produktů zmírnit cena.
- U něčeho by se mohlo napsat i různé složení a účinky.

| 21.9.2012 18:56
- Na e-mail nepřijde číslo účtu, na který máte částku poslat. Zobrazí se pouze po provedení objednávky na stránkách.

| 21.9.2012 15:06
+ Dobré ceny,rychlost dodání,vřele doporučuji

| 9.9.2012 21:30
+ Naprostý přehled jak u zboží tak i popisování a dávkování u vybraného produktu.
- Odpovědi zaslané mnou nebyly zodpovězeny.Ale to je detail.

Super obchod!!!
| 9.9.2012 15:20
+ Vyborne seznameni s vybranym produktem
+ Rychle dodani zbozi, pokazde dorazilo do 2 dnu od odeslani objednavky

Vsem mohu jen doporucit
| 29.8.2012 10:26
Bomba :))
| 27.8.2012 10:50
V tomto e-shopu jsem začal nakupovat na základě doporučení známých. Zkušenost je velmi kladná. Kvalitní zboží, snadná objednávka, rychlé dodání. Není co vytknout. Určitě doporučím svým známým.
| 26.8.2012 08:51
super obchod,doporučuji
| 24.8.2012 12:18
+ Rozmanitost nabízeného zboží,
+ další rady pro začátečníky i pokročilé,
+ bezkonkurenční ceny
- dříve k objednanému zboží byly dodávány vzorky výrobků zaměřených stejných směrem, podle kterých jsem si vybíral další zboží, bohužel tomu tak již není a člověk má strach za vysokou cenu něco zakoupit bez vyzkoušení

S obchodem jsem jinak velmi spokojen, komunikace při objednávce je bohatá a přesná, neměl jsem doposud žádné problémy. Samozřejmě již v současné době tento obchod doporučuji známým a několik již takto nakupuje.
| 5.8.2012 14:22
U SUPLEMENTY.cz jsem nakoupil poprve a jsem skopojen maximalne ,jsem rad ze zboží dorazilo v pořádku a hlavně tam bylo to co jsem si objednal mužu doporučit.
| 2.8.2012 09:29
+ přehlednost obchodu
+ krátké dodací lhůty
+ přijatelné ceny
- nevím

Zboží za přijatelné ceny s krátkou dodací lhůtou jsou hlavní důvody proč zde nakupuji.Rozhodně doporučuji.
| 2.8.2012 08:57
+ přehled, široká nabídka zboží
- žádné jsem nezjistil

jedině mohu doporučit
| 20.7.2012 09:03
+ velky vyběr a dobre popisy vyrobku.
- dlouha dodaci doba

Uspora casu a poštovne mě vyjde levněji než jet autem do specializovaneho obchodu
| 8.7.2012 11:47
+ rychlost, ořehlednost, informovanost

| 7.7.2012 11:03
+ Kvalita, přehlednost, komunikace
- Slevový kupón do dnešního dne - druhé objednávky nefunguje.
- Základní přehled o nejvhodnějších kombinacích výrobků na přehledném místě, ne v diskusích.

Doporučuji
| 6.7.2012 19:39
+ Komunikace mailem
+ Rychlé vyřešení v chybě objednávky

Maximální spokojenost,vřele doporučuji!
| 3.7.2012 10:16
+ rychlost, přehlednost sortimentu
- nemá

doporučuji
| 3.7.2012 10:04
ještě v den objednávky jsem psal mail, že k mé objednávce chci přidat ještě jeden produkt. Bohužel dorazilo pouze zboží z původní objednávky a žádná odpověď ze strany suplementy.cz. Objednávka byla provedena 22.6. a odeslána 25.6., takže objednávka šla doplnit o ten požadovaný produkt na víc.
| 26.6.2012 21:01
+ ceny
- zatím jsem žádné nenašel

nakoupil jsem zde kvůli dobrým cenám vřele doporučuji
| 22.6.2012 13:27
+ V POHO CENY DA SE TO
- ŽE SE MUŽE PROTEIN POKAZIT

DOPORUČUJI VŠEM
| 18.6.2012 18:34
+ slevy
- zatim nevim

urcite doporucuji
| 18.6.2012 11:46
+ Nemusim nikam do prodejen!Nebo fitnes a zde si to vse v klidu prohlednu po pripade prectu co otom produktu pisou.
- Nevim ale doufam ze maji dobre zabespecene osobni udaje!'!!!!

Proste at to kazdy skusi.Pak to muzou posoudit sami Nabizi slevy'!! As na pladbu za dopravu. Ta zase zvedne cenu obednaneho produktu!
| 8.6.2012 18:10
+ vše visvetlí a popišou
- zadne :)

proste best
| 6.6.2012 18:30
+ že najdu co potřebuji
- nevím

| 4.6.2012 12:26
+ Solidní ceny
+ Velký výběr produktů
+ Přijatelná cena poštovného

| 3.6.2012 13:45
Obchod je přehledný a dobře se v něm orientuje Jen bych podotkl, že by bylo dobré více psát o výrobcích, co k čemu je a jak složí. Povšiml jsem si že dávkování co je uvedeno na netových stránkách se neshoduje s letáčkem přiložený k výrobku. :) Jinak vše OK a vřele doporučuji
| 3.6.2012 12:26
+ cena

| 28.5.2012 12:38
- nedodani obednaneho vyrobku

nedoporucil bych tento eshop jelikoz mam mesic obednane veci a stale nic neprislo
| 25.5.2012 18:43
+ přehlednost,kvalita,přijatelné ceny,rychlé doručení

Na tento obchod je spoleh.Doručí vše v pořádku a rychle.Skvělý obchod!!!
| 13.5.2012 09:06
V obchodě jsem nakoupila proto, že cena produktu byla výhodná. S obchodem jsem byla spokojena, dobrá komunikace, včasné dodání. Obchod bych doporučila dalším, protože jsem neměla nejmenší problém s nákupem zboží, jeho dodáním a kvalitou.
| 10.5.2012 09:25
objednával jsem energy gely s příchutí a byla mi zaslána jiná příchuť než jsem požadoval v objednávce aniž by mě kdokoliv z obchodu kontaktoval a informoval, že posílají jinou příchuť.
| 8.5.2012 18:04
+ přehledny a dobra cena

| 8.5.2012 11:04
+ Velký výběr zboží.
- Pomalá dodací doba.

Dobrý obchod, ač trochu pomalý - to se ovšem mohlo stát jen kvůli velkému počtu objednávek.
| 3.5.2012 08:24
+ široký sortiment, krátká dodací lhůta
- přehlednost stránek

doporučiji
| 30.4.2012 09:20
+ cena
- žádne

| 28.4.2012 21:42
+ spolehlivost
- nejsou slevy za vetsi odber

spolehlivy
| 24.4.2012 14:48
+ Dobré ceny,
+ Rychlé dodoání zboží

Jsem velice spokojen,u jiných obchodů jsem čekal na zboží celou věčnost,zboží je kvalitní a za super ceny......
| 20.4.2012 08:38
+ široký výběr produktů
+ akce a slevy
+ přehlednost
+ spolehlivost v brzkém dodání
+ kvalita
+ popis každého produktu
- náklady na dopravu při objednání nad 1000,-
- chybí v popisu produktu s jakým produktem nelze kombinovat pro bezpečnost zdraví

Kvalitní, přehledný, spolehlivý a moderní obchod, který vyhoví každému zákazníkovi
| 19.4.2012 14:06
+ nízké ceny, přehlednost při nákupu
- doprava pouze Česká Pošta

| 19.4.2012 09:12
+ Přehlednost, velký výběr
- -

Doporučuji.
| 17.4.2012 12:05
+ široký sortiment zboží

Kompletní nabídka doplňků stravy pro posilování. Často výhodné akce.
| 12.4.2012 18:17
+ Velky sortiment, zadne cekani, vse o co mam zajem jsem zde nasla.
- Zatim zadne.

Super.
| 12.4.2012 15:44
- zboží dorazilo ale na jiné méno než bylo objednáno a proto jsem jej nemohl na poště byzvednout

| 2.4.2012 15:59
+ Nakupoval jsem zde poprvé a jsem spokojen..Obchod mi byl doporučen.
- Změnil bych dopravce místo České pošty

| 29.3.2012 11:51
nakoupil jsem proto ,ze jinde jsem tyto preparaty nenasel a pokud jo tak od jineho vyrobce..cena je pro mne prijatelna a ostatnim bych doporučil
| 26.3.2012 01:19
+ nic
- to že když není zboží skladem, dále s ezákazníken nezabývají, objednávku zruší aniž by na příklad nabídli jiný podobný druh zboží.

Zklamí z jednání, zřejmě se zaměřujou poue na zakazníky s velkým finačním obratem.
| 24.3.2012 09:58
Mohu jen doporučit a určitě tento obchod ještě využiji.
| 19.3.2012 07:08
+ kvalita/komplexnost/dobrá cena
- na

Vzkoušejte!
| 13.3.2012 09:58
+ nákup z pododlí domova
- nejsou mi známy

běžný e shop s kvalitní službou zákazníkům, celkem slušně popsané zbozí a jeho přednosti i zápory,což může pomoci při rozhodování laiků
| 12.3.2012 11:58
- posíláte zpravodaj emailem, ale o tom , že jste zrušily některé výrobky nebyla informace žádná.

jsem celkem spokojená
| 11.3.2012 20:03
+ Celkem přijatelné ceny
- Dodací lhůta zboží,malé zásoby zboží na skladě ...

Dobré ceny,velký výběr ...
| 9.3.2012 09:34
+ jeto levné a určitě kvalitní
- asi žadne

ok
| 8.3.2012 09:10
+ Rychle odeslani a dodani objednavky.
- Zadne nema

Jsem velice spokojeny s nakupovanim v suplementy.cz. Je to velmi prehledna a kvalitni stranka. Doporucuji vsem kteri schani urcite veci ktera tato stranka nabizi.
| 6.3.2012 20:00
+ Přehlednost, ceny dle konkurence, dobrá komunikace, podpora výrobků Amix
- žádné jsem nenašel

Objednané zboží dopravují včas, ve správném balení a nejsou žádné problémy, tak neni co řešit...
| 1.3.2012 14:33
+ vše je přehledné a je tam dost informaci co si kupuji
- nenapadá mně

pohoda pojď do mně :)
| 29.2.2012 13:36
+ Přehledný eshop. Rychlost dodávky
- O žádných nevím

Spolehlivý, přehledný, rychlý.
| 25.2.2012 14:23
+ Rychlost dodani a myslim i super kvalita vyrobku !

| 23.2.2012 09:03
doporučuji k nákupu
| 17.2.2012 13:10
+ Je zde skoro všechno
- tak nevim. Byl jsem na te strance poprve takze nemuzu posoudit.

Prave ze nijak kazdej ma svuj nazor na tento obchod takze to nemuzu posoudit a ani pro ostatni nakupujici at si na tu stranku jdou a posoudi sami.
| 17.2.2012 10:07
+ přehlednost, kvalitní info o výrobcích
- zatím jsem neobjevil

| 11.2.2012 10:27
+ rychlost
+ komunikace
- žádné

skvělý obchod
| 10.2.2012 13:51
+ Zboží pro kulturistiku a jiné sportovní aktivit.
- Nákup musí být nad 300 kč jinak nelze provést.
- No kdyby bylo rychlejší dodání určitě bych se nezlobil spíš naopak objednal jsem v pondělí a až ve čtvrtek mi to přišlo...

Tak určitě doporučuji Žádné problémy nic, zboží dorazilo v pořádku a tak to má být ;)
| 27.1.2012 12:41
Vše ok, akorát jsem čekal inzerovaný dárek k objednávce v případě zaregistrování. Tak asi dárky nejsou. K.
| 26.1.2012 21:43
+ přehlednost, nízké ceny
- o žádných nevím

neměl jsem problém, doporučuji, zboží se snažili rychle vyexpedovat, vždy podali zprávu o stavu objednávky
| 26.1.2012 09:52
+ velký výběr
+ dobré ceny
- neaktualizace produktů, zda jsou skladem či ne

S obchodem jsem spokojen pro své ceny, výborná komunikace. Jen to chce častěji aktualizovat stránky.
| 25.1.2012 11:37
+ levné zboží
- drahá doprava

dobré stránky,člověk si može o zbožím něco přečíst,než něco kůpí.
| 24.1.2012 22:33
+ -
- Na dodání zboží už čekám desátým dnem.

Zaslání zboží hrůza.
| 22.1.2012 19:07
+ AKCE,NOVINKY...
+ velky vyber vseho

| 20.1.2012 19:59
+ Možnost dotázat se v diskusních příspěvcích u jednotlivých produktů.
+ Přehlednost.
- Chybí více odpovědí v diskusních příspěvcích ze strany shopu.

Doporučuji...
| 20.1.2012 09:41
+ přehlednost

celkem rychle jsem se v něm zorientoval
| 15.1.2012 11:15
+ zboží,které jsem chtěla za nejlepší cenu.

zboží za dobré ceny, přehledné stránky, rychlá dodací lhůta.
| 10.1.2012 18:08
+ Velký výběr zboží, dobrá cena, rychlost a kvalita dodání.
- žádné

Velice dobrý obchod.
| 1.1.2012 19:48
+ velký vyběr produktů

přehledný,jednoduchý,dobrý :) doporučuji
| 24.12.2011 09:52
+ široký sortiment spolehlivost kvalita

dopuručuji všem solidní ceny rychlost dodaní a kvalita přípravků
| 23.12.2011 12:55
+ Dobrá cena a rychlá komunikace.
- O žádných nevím

Celková spokojenost a bezproblémovost.
| 22.12.2011 18:56
+ ceny, mnozstvi nabizeneho zbozi, rychlost dopravy
- neni az tak znamy,

nakoupil jsem kvuli cenam, ktere jsou opravdu vynikajici, byla to ma prvni koupe ale zdaleka neee posledni, urcite se zminuju i kamaradum. hlavne kvuli mnozstvi suplementu a cenam !!
| 20.12.2011 11:07
+ široký sortiment zboží.
- ceny zboží.

perfektní.
| 19.12.2011 08:27
+ akční balíček
- nic mně nenapadá

perfektzní nakupujte mužete suplementy.cz důvěřovat
| 17.12.2011 18:16
+ Přehledně zařazené zboží do skupin.
+ Výborná komunikace se zákazníkem.
+ A hlavní věc-zájem a zákazníka!!
- Slabiny-žádné.

Nakupuji zde v pohodlí z domova,v klidu si vyberu,přečtu složení výrobku. Je zde velký výběr,zajímají mě i akční nabídky a slevy. Určitě doporučuji,obchod je opravdu solidní.
| 17.12.2011 11:53
+ dobrý ceny, a akce

| 16.12.2011 11:04
+ rychlost vyřízení
+ solidní jednáni
+ nabídka zboží,
- zatím nic

| 15.12.2011 13:57
tento obchod jsem si vybrala kvůli nejnižší cenně, komunikace bez problémů, rychlé vyřízení i doručení
| 14.12.2011 07:42
+ Široký výběr
+ rychlost dodávky
+ pohodlný výběr
+ dobrá komunikace
- málo detailní popis některých výrobků

Široký výběr pohodlný nákup rychlé doručení zboží. Bod č.2 totožný s bodem č1. Ano důvody jsem již uvedl
| 9.12.2011 20:46
+ cena
+ rychlost
+ pohodový nákup

nevím,obchod bych doporučil
| 9.12.2011 13:58
- V rámci objednaného zboží mi došel jiný typ objednaného zboží, přestože na faktuře byl napsán správně objednaný typ výrobku.

Obchod asi funguje dobře, jen by neškodilo důsledně kontrolovat to co je odesláno zákazníkovi v případě více typů daného výrobku (Objednal jsem Cytomax Pink lemonade a dorazil mi Cytomax Tangy orange - nevýznamný detail za předpokledu, že nemáte elergii na citrusové plody).
| 7.12.2011 21:52
+ Nákup z pohodlí domova.
- Žádné.

Perfektní!
| 4.12.2011 14:35
+ Je vse prehledne a v poradku neni jsi naco stezovat .

| 3.12.2011 10:00
+ Jsou tu velké slevy
- O žádných nevím

Dobrý obchod
| 2.12.2011 11:13
+ možnost platby přes PayPal

Skvělý obchod který se snaží co nejvíce vyhovět svým zákazníkům. Zboží se připravuje hned jak je objednávka dokončena. Já sem naprosto spokojený.
| 30.11.2011 19:03
+ zboží až pod nos
- asi lidi

spolehlivé a kvalitní služby
| 28.11.2011 15:37
+ Suplementy
- žádné

Je to dobrý obchod
| 23.11.2011 20:44
+ Velký výběr,super ceny

Určitě doporučuji,budete spokojeni
| 23.11.2011 15:56
+ - co sem hledal podle cenově tak dobré zboží za dobré peníze oproti jiným stránkám
- - asi ta doba dodání

- určitě bych nakupoval jen tady mají nejlepší ceny _)
| 21.11.2011 21:53
- Doba dodání

| 6.11.2011 11:51
+ cenová nabídka
- vůbec žádná komunikace, jen potvrzení objednávky a potom už nevíte co se děje. na mobil nereagují.

předpokládám , že je to nový int. obchod, který se rozjíždí.Když zlepší zpětnou vazbu - bude O.K.
| 6.11.2011 09:24
+ nakupuji t domova :-)jsou přehledné stránky
- nevím myslím,že jsem si nevšiml nějakých výrazných nedostatků

Doporučuji ostatním
| 24.10.2011 20:16
+ žádné...
- Je drahý...

nedostatečný...
| 23.10.2011 11:03
+ nákup z domova
+ časově výhodné pro pracovně vytížené lidi

| 22.10.2011 15:33
+ Vysoký výběr!

| 20.10.2011 10:56
+ Nejste jen obchod ale i docela šikovná poradna a bez potřebných informací ,které poskytujete, by se z nebřeberné řady výrobků,které nabízíte jen těžko vybíralo.

Široká nabídka výrobků a mnoho informací o nich. + služba sledování zásilek.
| 18.10.2011 15:28
+ rychlost,kvalita,příznivá cena
- žádné,v obchodě vám taky nedají vzorek na zkoušku

Tady jsem natrefila na kvalitní a cenově výhodné zboží.A hlavně funguje,jak jsem si přála.
| 9.10.2011 09:52
+ Dobré ceny.
- Problémy s dovozem.

| 8.10.2011 19:26
-bylo to za výbornou cenu -šlo to rychle, čistě -ano -vyborný výběr, super ceny
| 5.10.2011 09:27
+ kvalitní nabídka s výborným popisem jednotlivých produktů

| 4.10.2011 10:17
+ Obchod nabízí velký výběr.
- Dodací lhůta(12dní než přišel balík je moc!)

Vyberete si co potřebujete.
| 2.10.2011 12:31
+ Přehlednost

Moc dobrý obchod.
| 29.9.2011 19:13
+ Dobrý ceny

Předchozí dobré zkušenosti Rychlé dodání Zboží v naprostém pořádku
| 29.9.2011 16:40
- o všem píšete v popisu jak je to super akorad dávejte popis na skutečně dobré produkty které mají ůčinek

| 27.9.2011 14:40
+ Velký výběr zboží.
- Poněkus menší informace k výrobku.

| 26.9.2011 16:20
+ Rychlost doručení
+ Přehlednost
+ Množství sortimentu
+ Cenová dostupnost
+ spolehlivost

Tento obchod bych doporučil pro jeho široký sortiment, cenovou dostupnost a přehlednost oproti ostatním obchodům. Objednané zboží je rychle a spolehlivě doručeno!
| 21.9.2011 11:12
- Nejsem si jistý jestli máte u produktů psanou dobu spotřeby, tak možná jen téhle věci sem se bál, aby mi nepřišlo nějaké zboží co bude za měsíc prošlé. Jinak nadmíru spokojený.

| 20.9.2011 19:00
Váš obchod se mi moc líbí , Máte super nabídky , skvělé zboží a neuvěřitelné ceny . Jsem velice spokojená :) . Určitě budu objednávat častěji .
| 20.9.2011 18:15
+ Zkvělí přehled
- Poštovné

Je to dobrá stránka zkvělé ceny
| 19.9.2011 21:51
+ široký výběr sortimentů,
+ objednávka přímo z domů
+ zkusil jsem to
+ kamarád doporučil

| 19.9.2011 09:07
+ kvalita obchodu a skvělé cenu
- nevím o žádných

každopadně doporučuji, nakupuji tam pravidelně
| 18.9.2011 21:05
- neznalost a zmatek ve skladových zásobách

| 16.9.2011 15:44
+ protoze je vse prehledne a a dobre popsane.
- zatim sem zadne neobevil

urcite bych ho ostatním nakupujcím doporucil vse je v pohode a to i cenove.
| 9.9.2011 10:31
+ O něco menší ceny než konkurence a na to já hodně dám.. =)
- Ne moc velký výběr, zvláště u vitamínů a minerálů. Malý výběr čajů. Některé méně známé výrobky nebyli dostatečně, nebo vůbec popsány.Není zde žádné fitnessové oblečení.

Celkem dobré.. Hodnotím to tak za 2-3..=) Jedinou výhodou jsou o něco nižší ceny..=)
| 5.9.2011 11:07
+ přehlednost,kvalita,rychlost dodání
- žádné mě nenapdají

Rychle-Levně-Kvalitně!
| 1.9.2011 22:57
+ rozsahly sortiment + zajimave ceny
- absence hodnoceni vyrobku od uzivatelu

prima shop
| 27.8.2011 12:58
+ Výhodné ceny, rychlá dodávka, spolehlivost doručení objednávky, dobrá komunikativnost s klientem (mnou).

Neměl jsem s nákupem sebemenší problém, zboží dorazilo v pořádku a rychle.Navíc za super cenu.
| 25.8.2011 11:53
+ Mám zdravotní problémy a potr.doplňky mě velmi pomáhají abych nemusela tu odpornou chemii doporučenou lékaři.
- výrobky bych seřadila jiným způsobem

po dlouhé době co jsem hledala produkty co potřebuji k životu ,jsem konečně našla. nejsou tu zatím žádné problémy s dodávkámi a doufám, že to tak zůstane i v budoucnu. Moje kamarádky se taky připojily a objednáváme do společného balíku.
| 24.8.2011 09:02
- Nakup nad 300 kc to je podle mně blbost

| 22.8.2011 09:01
+ Nejnižší cena, přitom obvyklá kvalita.
+ Přehlednost a snadná orientace na stránkách.
+ Dobrá komunikace s prodejcem.
- Snad jen, že slevový kupon není aktivován ihned po odběru.

Zkušenost mám zatím velice dobrou a tento obchod doporučuji.
| 19.8.2011 15:56
- Velký mínus je to,že sem žádal 2x o stornování objednávky,a přesto mi dorazila..

| 17.8.2011 23:58
+ je 100% spolehlivost

jendnou tak pred 10lety sem tobraval a obednaval i kupoval v obchodech .a klidne bich to doporucil znamim
| 17.8.2011 16:48
+ rychlost
- žádné

skvělá volba určitě doporučuji!
| 17.8.2011 15:52
+ Velký výběr celkem dobré ceny,přehledný.
+ Tento obchod mi doporučil kamarád.
- Objednával jsem si ve vašem obchodě poprvé takže zatím žádné zápory k tomuto obchodu nemám.

| 17.8.2011 13:00
- Občas by to chtělo ku rčenému zboží napsat info taknějak jednoduše..např.Kreatin vam nahrne vodu do svalu tim je zvetsi,ziskate vetsi silu po dobu co jej berete...Celkem hodně lidí tvrdí že to co k tomu píšete jim celkem nejde do hlavy tak proto.jedina vyhrada

| 15.8.2011 13:30
+ přehlednost a dobré informace o zboží
- ----

DOPORUČUJI!!!!
| 14.8.2011 22:24
+ Rychlý přehledný dobré ceny
- nevím o žádných

kvalita za rozumnou cenu
| 12.8.2011 17:44
+ Rychlé dodání zboží

| 12.8.2011 10:34
- Po 10 dnech od objednání je zboží stále v nedohlednu.

Nedoporučila bych.
| 11.8.2011 13:05
+ Dobra komunikace s ostatními lidmi, na strankach vam vsichni radi pomuzou je to dobry
- o zadnych nevim

Obchod jak ma byt doporucuji
| 8.8.2011 11:00
+ cena zboží, velký sortiment
- objednal sem si zboží ve čtvrtek a bylo odesláno až v pondělí. čekal bych odeslání hned v pátek! zvlášť když je to před víkendem!

celkově dobrý a spolehlivý internetový prodejce.
| 1.8.2011 20:02
+ pohodlí
+ možnost vybrat si
+ rychlost dodání

doporučuji i ostatním..pohodlná možnost si vybrat a přečíst si o výrobku..dodání je velice rychlé..jsem spokojen...
| 27.7.2011 17:32
+ Levnější

| 27.7.2011 00:33
+ super
- nevím

super
| 22.7.2011 12:17
+ přehledný výběr, nemusím shánět po obchodech ev.fitkách,

| 21.7.2011 13:05
+ Nejnižší ceny a ještě jsem dostal dárek.

| 21.7.2011 10:50
+ Přehlednost vrobků.
+ Zboží za nejlepší ceny.
+ Zboží od nejlepších firem a největší kvality!
- Občas nejde přidat přispěvěk do diskuze.

Nakupování je velmi přijemné a přehledné. Každy si zde najde svoje. Tento obchod bych určitě doporučil mým známým.
| 18.7.2011 07:35
+ časovou nenáročnost

| 17.7.2011 18:18
Obchod vše OK , jen ta doprava , bylo by fajn kdyby se řidič ozval že jede o něco dříve ne až když byl dvě ulice od mého bydliště ,ale to je spíše problém jen PPL a ne obchodu .
| 17.7.2011 14:02
+ Dobré ceny
+ Rychlost dodání

| 17.7.2011 11:14
+ nikam chodit nemusím,kouknu na netu a kliknu a jeto doma za pár dní super.
- žádný

nakupujte jeto levné a rychlé
| 13.7.2011 16:15
+ dobry prehled
- prvni nakup tak yatim dobry

proste super
| 11.7.2011 19:31
- žádné sem nenašel

Určitě si rád opět něco obědnám,s nakupem přes internet v obchode SUPLEMENTY.CZ Sem spokojen,a doufam že na dale budu.hezky den
| 10.7.2011 14:30
+ Dobré info o jednotlivých produktech a přehledné uspořádání jednotlivých položek.
- zatím jsem žádné nenašel

V klidu domova, si může člověk vybrat produkt, který potřebuje ke svým aktivitám a být si jistý, že dorazí bez problémů. Hlavně platba není předem a to myslím, že je velmi důležité.
| 9.7.2011 12:09
+ jednoduché objedání
- zadne slabiny sem si zatím nevšiml

| 5.7.2011 20:23
+ zboží si mužu v pohodě a v klidu vybrat doma
- žádny

špica :-)
| 3.7.2011 19:45
+ objednávku mohu udělat v jakoukoliv denní dobu
- platba převodem z účtu se mi zdála komplikovaná

S průběhem obchodu jsem byla velmi spokojená
| 3.7.2011 17:10
+ Přehlednost

| 26.6.2011 20:03
+ široký sortiment
- dlouhá dodací doba u produktů které jsou skladem

jsem vcelku spokojen,široký sortiment,přehledný eshop,zboží dorazilo v pořádku a kompletní...určitě bych doporučil
| 23.6.2011 17:07
+ Je to levnější
+ je to lepší

| 23.6.2011 11:11
+ dobré ceny
- nevím

ok
| 20.6.2011 08:46
+ slevy
- žádné

dostupné zboží, ano doporučil bych ho ostatním nakupujícím
| 17.6.2011 15:11
+ množství vyrobku

| 13.6.2011 11:58
+ kvalitní věci
- žádné slabiny nemá!

obchod všem doporučuji !
| 10.6.2011 19:05
+ přehlednost
+ velké slevy a akce
- žádné

Skvěle vedený obchod. balík dojde vždy v pořádku bez poškození.
| 10.6.2011 14:15
- Neprofesionalita pri komunikace a standartne spatny pristup ceskych obchodniku.

| 8.6.2011 22:23
+ serióznost

nakupujte
| 7.6.2011 20:03
+ ceny a sortiment
- nevím

solidní
| 1.6.2011 19:28
+ nizke ceny

| 30.5.2011 19:53
+ přehlednost a pěkné popisy + hodnocení a dotazy kupujících a odpovědi odborníka
- žádné mě nenapadají

velmi příjemný nákup. Není tam toho mnoho a tak je to přehledné. Téměř u každého produktu jsou dotazy a odpovědi, které pomáhají v rozhodování. To je velké plus.
| 30.5.2011 19:26
+ Velký sortiment

Velmi dobrý
| 30.5.2011 11:41
+ kvalitní produkty

dobrý obchod
| 29.5.2011 18:20
+ nemusim nikam chodit vse prehledne kliknu amam
- zadne

spokojeni na sto procent
| 29.5.2011 16:17
Spokojenost
| 29.5.2011 10:33
+ detailní popisky jednotlivých produktů,
+ Akční balíčky

Opravdu mě potěšil výběr z akčních cen, které tento e-shop nabízí. Musím říct, že na něm budu nejspíš nakupovat i nadále. :)
| 26.5.2011 21:39
+ Cena a výběr.

| 26.5.2011 12:03
+ dobré ceny
+ dobré značky

| 25.5.2011 23:15
+ Přehled produktů a skvělou spolupráci mezi obchodem a zákazníkem.
- Žádné slabiny jsem u obchodu nenašel.

Určitě ho všem známým doporučím
| 22.5.2011 19:23
+ spolehlivost
- spolehlivost

super
| 22.5.2011 09:30
+ vše na skladě, dobré ceny, rychlost dodání

| 21.5.2011 13:16
- vadí mi že si někdy něco vyberu a vy to nemáte již na skladě.proto jsem zrušil minulou objednávku.

| 20.5.2011 18:21
+ Velice perfektne popsany kazdy vyrobek co prodavaji...bezkonkurencne nejnizsi ceny na trhu a pri zeptani prodejce pres i-meil pri nedostatecne informovanosti vam vse vysvetli a popise napr.kombinovani ruznych vyrobku
- rekl bych ze zadny

urcite bych doporucil a nevahal bych i firmu pochvalit
| 20.5.2011 16:53
+ ušerří čas a dodávka až domů

jsem max spokojená
| 20.5.2011 09:59
+ Přehlednost, Dobré ceny.
+ Navštívil jsem spousty obchodů se stravovými doplňky ale tento se mi zdál nejlepší.

Zdál se mi nejlepší cenami a přehledností na stránkách a velkým sortimentem. Sem velmi spokojen s komunikací a dodávkou zboží a taktéž s cenou. Tento obchod doporučuji všem co se zajímají o bodybuilding a fitness.
| 17.5.2011 14:23
+ Rychle jednani
- slabe komentare k produktum

budou moc spokojeny
| 11.5.2011 09:57
+ Přehlednost a v mém případě vhodnou slevu.
- Zatím nevím. Dodací podmínky a poštovné a balné se podle jmých zkušeností i s jinými e-shopy liší jen minimálně.

Poprvé jsm nakoupil a v případě nutnosti nakoupím zase. Bezproblémové. Díky.
| 9.5.2011 08:20
+ dobr& cena

| 6.5.2011 19:48
Koupil jsem dvě věci a obě dvě byly po otevření krabice otevřené.
| 1.5.2011 13:18
+ Sekce jednotlivých typů suplementů jsou přehledně rozděleny včetně přidané krátké charakteristiky. Dobrá cena.

| 29.4.2011 13:24
+ Obsáhlý popis produktu
- Mohl by být větší výběr sortimentu.

Jednou větou potřebujete doplňky ke sportu? Tak suplementy.cz
| 25.4.2011 21:26
+ ...
- ...

skvělý obchod mohu jen doporučit
| 24.4.2011 20:02
+ internet- čas
- Nevím , já jsem žádné nenashledala

jsem spokojená
| 22.4.2011 12:27
+ komentare zakazniku k jednotlivim produktum
- nevim

bezproblemovy nakup
| 22.4.2011 10:49
+ žádný problém

doporučuji
| 19.4.2011 10:18
+ kvalita za rozumnou cenu
- zatím neshledano

jednoduché, přehledné, dostupné pro všechny.
| 19.4.2011 08:50
Nakoupil jsem u vas ve vašem obchodě creatin a opasek pawer vše vypadalo dobře a vpořadku objednavka proběhla rychle a myslel jsem že už budu nakupovat jen u vas ale poněvadž mi bylo dodano něco co jsem neobjednal konkretně opasek uplně jiny než na obrazku je neohebny neprakticky tak už u vas objednavat nebudu puvodně jsem ho chtěl vratit ale nakonec sem ho vyměnil s kolegou,takže jsem ztratil viru ve vaši firmu a duvěryhodnost.
| 18.4.2011 10:17
+ přehledná nabídka, seriozní image

Rychlé a přehledné nakupování u seriozního dodavatele.
| 18.4.2011 08:55
+ Cena

| 16.4.2011 17:43
+ Velký výběr.
+ Pohodlný nákup z domova.

| 15.4.2011 13:55
- Způsob doručení přes Českou poštu, velmi se prodloužila dodací lhůta. Zboží přišlo později než mi bylo řečeno, a musel jsem si ho vyzvednout osobně na poště.

Obchod na internetu je velmi přehledný a komunikace obchodu se zákazníkem na vynikající úrovni.
| 15.4.2011 11:21
+ Velmi spolehlivý a po doporučení od kamarada jedinný kde nakupuju.
+ Velké množství informaci a dobré ceny.
+ A JE velmi přehledný.

| 14.4.2011 09:33
+ cena
- zadne

velmi dobry obchod
| 12.4.2011 18:27
+ přehledny vyber
+ cena zboží

| 7.4.2011 11:54
+ sehnala jsem produkt, který není k dostání v kamenném obchodě
- poměrně drahá doprava

doporučuji
| 2.4.2011 12:48
Vše v naprostém pořádku ! Doporučuji !
| 2.4.2011 12:22
+ že nemusim schanet po obchodech. cena dobrá,

super
| 29.3.2011 11:43
+ rychlost objednávky
- postrádám slevy na poštovném při opakované objednávce

solidní cena a rychlost dodání
| 29.3.2011 09:56
+ nemohu posoudit
- nemohu posoudit

dobrý
| 27.3.2011 16:39
+ Přehlednost
+ Rychlost dodání

| 26.3.2011 09:32
+ siroky sortiment
- nevsim sem si

| 25.3.2011 13:45
+ přehlednost, rychlost ,
- žádné

| 23.3.2011 22:46
+ Dobré ceny

Spokojenost ve všech směrech
| 23.3.2011 13:01
+ Neustale slevy..spolehlivost
- nevim kezdy ma sve.

doporucuji sou ochotni poradit atd...
| 23.3.2011 09:59
+ rychlost
+ dostupná cena

| 21.3.2011 11:09
+ rychle dodani.a dobre informovani na meila o dodavce a vyrizeni zbozi

nakupujte,prehledny a levny
| 20.3.2011 08:21
+ Má rýchlé dodání zboží
+ Velmi spolehlivý
+ Velký výběr zboží

Jen doporučuji
| 19.3.2011 15:01
+ slušný výběr, dobré ceny,krátká doba doručení
- žádné

dobrý obchod
| 18.3.2011 09:24
+ Suprove Akce
+ Zde jsem nakoupil protože mate tu to co potřebuji

Ceny jsou pěkné ani ne drahe ale ne zas moc levne,koupil jsem si tu věci protože nikde jinde jsem tolik toho nenašel(ktere já potřebuji) Nějak vlastni zkušenost nemam když jsem chtěl poradit zněčim podivaj jsem se na WEB "Jak nakupovat" atd Určitě bych ho doporučil protože vyrobky co mate jsou slušne a určitě budu ještě nakupovat u vás
| 17.3.2011 12:43
+ nízke ceny za kvalitní zboží
+ široký výběr
+ spolehlivost

moje první zkušenost s tímto obchodem byla zcela bezproblémová jsem rád že jsem si vybral zrovna tento obchod a to z toho důvodu jak byla moje objednávka rychle zpracována a zhotovena. Zboží mi přišlo do 24 hodin, nepoškozené, zabalené a co je nejlepší za super cenu, takže jsem ještě ušetřil. Doporučil bych kažému kdo ješté váhá, neváhejte a kupujte, budete zaručeně spokojeni. :))
| 13.3.2011 15:24
- Ve skutečnosti já spokojena nejsem, protože obdržela něco jinecho. U popisu produktu na Internetu přečetla jednu informace a u produktu, což jsem dostala, bylo napsano jine. Tak bud¨ je blbe na Internetu anebo moji objednavku někdo spletl. Reklamovat mě se nechce, neni čas.

| 12.3.2011 09:12
+ Nejdůležitější přednosti nevím.
+ Dobré ceny

Ceny výrobků byly o proti jiným prodejnám nejlevnější. Zkušenosti s obchodem nemám, po prvním nákupu nelze posoudit. Tento obchod bych doporučila. Dobrá komunikace,rychlé dodání zboží a velký výběr výrobků.
| 10.3.2011 17:18
+ množství zboží a hlavně skladem :-))

Zboží které jsem chtěl,bylo narozdíl od některých jiných obchodů,který jen píšou,že mají zboží skladem....opravdu skladem.
| 10.3.2011 08:32
+ přhledný výběr, rychlost dodání
- o slabinách nevím

veliká spokojenost
| 9.3.2011 09:00
+ ste levný a rychly zboží sem obdržel ihned po objednani sem svamy spokejen
- doufam že žadne

je to lepši přes internet než chodit do obchodu
| 7.3.2011 00:12
Velmi rychlé dodání, super komunikace, zboží bylo dobře zabalené. Vše perfektní. Mohu jen doporučit.
| 6.3.2011 20:12
+ Vybírám si v klidu doma,mám čas si vše pročíst-složení výrobku,použití,porovnat si ceny.
- Nemá.

Velký výběr zboží,příznivé ceny,rychlá dodací lhůta.Mohu jen doporučit:
| 27.2.2011 09:23
+ Přehledné webové stránky, obsahující dostatečné množství informací. I jako zažátečník a laik jsem dokázel vybrat zboží, jež jsem chtěl.

| 25.2.2011 22:24
nemam nic co bych vytknul akorat se nekde stala mala chybicka objednal sem si laktofit nugatova prichut bohuzel prisla cokolada ale na fakture byl take uveden nugat.jeste sem to nerozbalil ale kdyz na krabici je cokolada tak to tam asi bude
| 21.2.2011 12:21
+ Přehledný a velký výběr zboží za rozumné ceny
- Zatím nic

Doporučuji všem
| 20.2.2011 18:32
+ Velice široký sortyment sportovní výživi za dobrou cenu.
- Nemohu říct že je to vyloženě slabina ale je mi osobně líto že takto skvělí obchod nenabízí také oblečení do posilovny jako např: tílka, trika, mikiny, tepláky.

Mohu ho naprosto doporučit
| 19.2.2011 10:18
+ Shvele sluzby
- Zadne

Zkratka bezkonkurencni jednicka je ten to obchod
| 19.2.2011 10:02
+ Velký a přehledný výběr.
- Myslím, že žádné.

Velký výběr, akční balíčky, výhodné ceny. Tento obchod doporučuji.
| 16.2.2011 16:34
+ velký výběr zboží za přijatelné ceny
- neměl jsem žádný problém

jedině doporučuji
| 14.2.2011 20:55
+ nisiceny

je prehledny a hodne velky sortyment
| 14.2.2011 10:20
+ Široký výběr výrobků,dobrý popis,přehledné stránky.
- Pro mě žádné.

skvělý obchod s velkým výběrem zboží,rychlé dodání zboží.Všem doporučuji.
| 13.2.2011 18:17
+ spolehlivost
+ dárek navíc
- žádné

doporučuji všem
| 10.2.2011 14:34
+ 1+1zdarma

| 8.2.2011 22:43
+ to jsem jeste nemela moznost uplne zjistit.
- to jsem jeste nemela moznost zjistit.

moje prvni zkusenost s tim obchodem byla velmi dobra.
| 7.2.2011 16:49
- nenašel jsem :-)

| 4.2.2011 15:20
+ Každý si vybere co potřebuje mají skoro všechno a i s podrobným popisem výrobku
- mě osobně tu chybí víc činek a ostatních posilovacích pomucek

Vše proběho v pořádku, lepší stránku jsem nenašel mužu jen doporučit.
| 2.2.2011 23:06
+ velky vyber
+ slevove akce
- ne u vsech vyrobku je popis

siroka nabidka za rozumnou cenu
| 2.2.2011 10:03
+ přehlednost
- minimum

můžu jen doporučit
| 27.1.2011 19:19
+ Levné ceny
+ Široký výběr
- Žádné

| 23.1.2011 19:45
+ pohodlnost a akční balíčky,přijatelné ceny.
- vzhledem k tomu že jsem si zatím objednal pouze jeden produkt, tak nemohu soudit.

| 20.1.2011 08:54
Děkuji za super bleskový obchůdek,jsem nad míru spokojená
| 18.1.2011 16:23
+ Vše na jednom portálu, přehledně a za skvělé ceny
- Zatím nevím o žádných?

Velmi doporučuji, příjemné nakupování a skvělé dodací lhůty.
| 17.1.2011 10:11
+ přehlednost a informace o zboží
- bez slabin

Mohu naprosto s čistým svědomím doporučit
| 16.1.2011 22:53
+ Nízké ceny,akční balíčky

| 15.1.2011 14:31
+ nemusím nikam jezdit
- nevím

přehledné,srozumitelně a jasně popsané výrobky.
| 15.1.2011 14:08
+ Rychlost, dobra komunikace, kvalita prodávaného zboží.
- Žadne

Doporučuji :)
| 15.1.2011 12:08
Objednal jsem zboží ve středu a dorazilo další úterý. Zatím je to tedy nejpomalejší internetovej obchod, ve kterém jsem nakupoval. Už minule jsem na toto poukazoval a bylo mi napsáno, ať si nestěžuju, že je napsáno v obchodních podmínkách a zpráva nebyla ani nikým podepsána. Proto dávam za komunikaci tak malý počet bodů. Nechápu tedy, proč se tyto ankety dělají, když člověk nesmí projevit negativní názor. Nemyslel jsme to vůbec rejpavě ani zle, jen je dodací lhůta příšerně dlouhá. A když mi někdo píše z takhle velkého internetového obchodu, mohl by se podepsat, je to známka dobrého vachování. Děkuji mnohokrát. Martin GAbriel
| 15.1.2011 11:53
+ Široký výběr
- Jen ta komunikace :)

Luxus jen doporučuju.
| 13.1.2011 15:20
+ přehlednost, cenová dostupnost, akce na výrobky, rychlost ve vyřizování objednávek
- žádné jsem nenašel

Skvělý obchod, kde naleznete vše pro Váš zdravý život.
| 13.1.2011 10:25
+ VElký výběr. Bezkonkurenční ceny.
- Velké zpoždění v dodávání zboží. Chybí komunikace se zákazníkem o termínu dodání.

Příště nákup ve vašem obhodě ještě jednou zvážím.
| 13.1.2011 09:37
+ Široký výběr výrobků z nabídky
- Více rad, tipů, cviků atd...

Určitě stojí za to se podívat pro nováčky.
| 11.1.2011 16:02
+ Přehled produktů a rady pro uživatele.
- nemá

Hodně věcí za dobré penízky a fajn přehled. Bezva rady k produktům s možností kombinovat různé přípravky.
| 8.1.2011 12:44
+ Velká nabídka sortimentu a v každé části je mnoho věcí na výber, každý si přijde na své :)
+ Potěšili mne velké slevy, jen tak dál :)
- Vyprodej zboží před Vánoci, když jsou velké slevy, ale to je logické :)

Ten kdo má zájem, zlepšit svoji postavu a za dobrou cenu, rozhodně doporučuji!!!
| 7.1.2011 21:02
- dlouhou dovolenou

kvalitní levný obchod
| 5.1.2011 17:23
+ Produkty ktere nejsou v kammenych obchodech
- neprehlednost stranek

dobry
| 4.1.2011 14:34
+ kvalitu
- zatim nevím o žádne slabine

| 4.1.2011 10:34
+ Slevové akce :-)
- zatím jsem žádný nenašla

Výhodné,levné a objednáváte s tepla svého domova:-)
| 4.1.2011 07:35
+ přehlednost a široký sortiment
- ---

kvalitní a rychlé služby
| 31.12.2010 01:34
+ Přehlednost, rychlé dodání zboží
- Ceny by mohli být o trochu nižší
- Chtělo by to více zboží od firmy WEIDER

Je to kvalitní obchod, který má velmi přehledné stránky a poměrně velký výběr zboží
| 29.12.2010 19:42
+ nízké ceny
+ rychlost
+ informace o stavu objednávky
- zatím žádné

Levný e-shop s širokou nabídkou a kvalitními službami
| 27.12.2010 12:30
+ Je přehledný.
- Nevím. Žádnou jsem nenašel.

Je to dobrý obchod a budu ho využívat i nadále.
| 26.12.2010 12:21
- Když jsem si objednával protein,tak u suplementu bylo uvedeno ,,+šejkr zdarma'' a dorazil mi pouze protein bez šejkru... maličkost ale přece jen...

| 25.12.2010 20:06
+ cena

| 24.12.2010 17:17
+ pohodlý
- žádné

super
| 18.12.2010 15:17
+ velký výběr nabizeného sortimentu