GreenFood Nutrition Protein rice mash proteinová rýžová kaše 500g
Popis
GreenFood Nutrition Proteinové kaše bezlepkové se právě rychlostí a snadností přípravy ideálně přizpůsobily našemu uspěchanému životnímu stylu a to ve formě vydatné potravy s nízkým obsahem cukrů (LOW CARB) a vysokým podílem bílkovin (40 %). I při vysokém obsahu bílkovin se podařilo, bez stabilizátorů, konzervantů a chemických aromat, dosáhnout vynikající chuti a zachovat maximální nutriční hodnoty. Živiny jsou zde v optimálním poměru, bez nežádoucích tuků a bez přidaných cukrů. Mezi benefity jistě patří i fakt, že obsahují prospěšnou vlákninu. Mléčný proteinový koncentrát Fonterra, který hlavní složkou v GreenFood Nutrition proteinových kaších bez lepku, je vyroben z mléka, které pochází od krav, které se volně pasou na Novém Zélandu.
Balení: 500 g
Počet porcí: 10
- 20 g proteinů v každé porci.
- Low Carb - nízký obsah cukrů.
- Vhodná pro bezlepkovou dietu.
- Obsahuje kvalitní mléčný protein.
- Vynikající stravitelnost, jemná krémová chuť.
- Nízký glykemický index, vhodná pro redukční dietu.
- Bez konzervantů, chemických barviv a stabilizátorů.
- Použita pouze přírodní aroma a přírodně identická aroma.
SLOŽENÍ
Banán: Rýžová mouka instantní (51 %) - Belgie, mléčný proteinový koncentrát (MPC) (33 %) - Holandsko, sušený bílek - Itálie, čekanková vláknina - Německo, aroma banán, sladidlo sukraloza.
Kakao: Rýžová mouka instantní (51 %) - Belgie, mléčný proteinový koncentrát (MPC) (33 %) - Holandsko, sušený bílek - Itálie, čekanková vláknina - Německo, kakaový prášek, aroma banán, sladidlo sukraloza.
Vanilka: Rýžová mouka instantní (51 %) - Belgie, mléčný proteinový koncentrát (MPC) (33 %) - Holandsko, sušený bílek - Itálie, čekanková vláknina - Německo, kakaový prášek, aroma vanilka, sladidlo sukraloza.
DÁVKOVÁNÍ
50 g (2 odměrky) zalijte potřebným množstvím horké vody nebo mléka, dobře promíchejte a nechte 3 minuty stát. Množství vody nebo mléka přizpůsobte podle požadované hustoty kaše.
Upozornění:
Skladujte na suchém a chladném místě. Chraňte před přímým slunečním zářením.
Průměrné nutriční informace banán
ve 100 g | v 1 dávce 50 g | |
---|---|---|
Energetická hodnota | 1507 kJ (18%*) | 753,5 kJ (9%*) |
Energetická hodnota | 355 kCal (18%*) | 177,5 kCal (9%*) |
Bílkoviny - proteiny | 40,3 g (81%*) | 20,15 g (40%*) |
Sacharidy - uhlohydráty | 44,4 g (17%*) | 22,2 g (9%*) |
z toho cukry | 2,1 g (2%*) | 1,05 g (1%*) |
Tuky | 0,9 g (1%*) | 0,45 |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,5 g (3%*) | 0,25 |
Vláknina | 4,3 g | 2,15 g |
Sůl | 0,5 g (8%*) | 0,25 |
Průměrné nutriční informace natural
ve 100 g | v 1 dávce 50 g | |
---|---|---|
Energetická hodnota | 1507 kJ (18%*) | 753,5 kJ (9%*) |
Energetická hodnota | 355 kCal (18%*) | 177,5 kCal (9%*) |
Bílkoviny - proteiny | 40,3 g (81%*) | 20,15 g (40%*) |
Sacharidy - uhlohydráty | 44,4 g (17%*) | 22,2 g (9%*) |
z toho cukry | 2,1 g (2%*) | 1,05 g (1%*) |
Tuky | 0,9 g (1%*) | 0,45 |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,5 g (3%*) | 0,25 |
Vláknina | 4,3 g | 2,15 g |
Sůl | 0,5 g (8%*) | 0,25 |
Průměrné nutriční informace kakao
ve 100 g | v 1 dávce 50 g | |
---|---|---|
Energetická hodnota | 1495 kJ (18%*) | 747,5 kJ (9%*) |
Energetická hodnota | 353 kCal (18%*) | 176,5 kCal (9%*) |
Bílkoviny - proteiny | 40,4 g (81%*) | 20,2 g (40%*) |
Sacharidy - uhlohydráty | 41,4 g (16%*) | 20,7 g (8%*) |
z toho cukry | 2,7 g (3%*) | 1,35 g (2%*) |
Tuky | 1,4 g (2%*) | 0,7 |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,8 g (4%*) | 0,4 |
Vláknina | 6,5 g | 3,25 g |
Sůl | 0,3 g (5%*) | 0,15 |
Průměrné nutriční informace vanilka
ve 100 g | v 1 dávce 50 g | |
---|---|---|
Energetická hodnota | 1507 kJ (18%*) | 753,5 kJ (9%*) |
Energetická hodnota | 355 kCal (18%*) | 177,5 kCal (9%*) |
Bílkoviny - proteiny | 40,3 g (81%*) | 20,15 g (40%*) |
Sacharidy - uhlohydráty | 44,4 g (17%*) | 22,2 g (9%*) |
z toho cukry | 2,1 g (2%*) | 1,05 g (1%*) |
Tuky | 0,9 g (1%*) | 0,45 |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,5 g (3%*) | 0,25 |
Vláknina | 4,3 g | 2,15 g |
Sůl | 0,5 g (8%*) | 0,25 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.