Grizly Agávový sirup BIO 350g
Popis
Agávový sirup se vyrábí lisováním jádra z rostliny agáve. Agáve je nejrozšířenější v Mexiku a jižní Americe a kromě lahodného přírodního sladidla se z něj vyrábí tequila. Náš sirup je vyráběn za velmi nízkých teplot, aby se co nejvíce zachovaly přírodní vlastnosti rostliny. Jeho konzistence je podobná medu, i když je o něco řidší a více tekutá. Oproti medu má tu výhodu, že je rostlinného původu a je tedy vhodný i pro vegany.
Proč chtít GRIZLY Agávový sirup BIO:
- je rostlinného původu
- konzistencí se podobá medu
Jak ho využít?
Agávovým sirupem můžete zcela nahradit med nebo klasický cukr. Při tepelné úpravě je dobré snížit teplotu pečení a vaření alespoň o 10°C. Sirup můžeme využít jako polevu na palačinky nebo vafle, na výrobu zmrzliny a sladkých drinků nebo na pečení.
SLOŽENÍ
obsahuje: Sirup z agáve* 100% *CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství
DÁVKOVÁNÍ
Užívejte na slazení pokrmů a nápojů
UPOZORNĚNÍ
Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
Průměrné nutriční informace
ve 100 g | ||
---|---|---|
Energetická hodnota | 1298 kJ (15%*) | |
Energetická hodnota | 310 kCal (16%*) | |
Sacharidy - uhlohydráty | 78 g (30%*) | |
z toho cukry | 77 g (86%*) | |
Sůl | 0,6 g (10%*) |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.