!! LAHODNA TYCINKA ZDARMA KE KAZDE OBJEDNAVCE OD 300,- Kč - DOPRAVA ZDARMA OD 1000,- Kč JEN PRO ČR !! POSILAME I NA SLOVENSKO

Estas Tuňákové kousky v rostlinném oleji 250g

Neohodnoceno
 
 
Dostupnost Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do
1.12.2020
Běžná cena 149 Kč
Ušetříte 40 Kč (–27 %)
109 Kč    
Kód produktu 1-18129008
Značka Estas
Kategorie Nativní strava
 

Tuňákové maso je v balení ve velké míře složeno z větších kousků a neobsahuje žádné kosti a kůže, tudíž tuňák nezapáchá a velmi dobře chutná. Zdravé tuňákové kousky, které mají vysoký obsah bílkovin a malý podíl tuku. Jsou dobrým zdrojem fosforu, železa, draslíku, jodu, zinku či vitamínu A, E, B.

Proč zařadit tuňáka do jídelníčku

Kvalitní tuňákové maso byste měli zařadit na Váš pravidelný a zdravý jídelníček. Vyvarujte se nákupu levných tuňákových kousků! Levné tuňákové kousky většinou zapáchají rybinou a jsou v nich navíc obsaženy kosti a kůže, tyto výrobky nejsou vhodné pro konzumaci a Váš zdravý životní styl.

  • Sterilizováno
  • 95% tuňák pruhovaný (katsuwonus pelamis), 5% rostlinný olej a sůl
  • Trvanlivost výrobku 3 roky
  • Pevný podíl masa činí 950 g
  • Zóna odlovu DV5/FP4/MU
  • Země původu je Mauritius
  • Neobsahuje lepek

DÁVKOVÁNÍ

Užívejte dle potřeby

Upozornění:

Těhotné, kojící ženy a malé děti by měli konzumovat tuňákové maso maximálně jednou týdně. Je známo, že mořské ryby, zejména ty dravé, mají zvýšený obsah rtuti.

S oblibou používají: běžná populace rekreační sportovci siloví sportovci (kulturistika, fitness, silový trojboj, vrh koulí, hod kladivem, sprint, plavání na krátké vzdálenosti aj.) silově-vytrvalostní sportovci (fotbal, lední hokej, pozemní hokej, ragby, košíková, běhy a plavání na střední vzdálenosti aj.) vytrvalostní sportovci (běhy, dálkové plavání, triatlon, cyklistika, běh na lyžích aj.) Doplněk stravy. Určeno pro zvláštní výživu - vhodné pro sportovce. Obrázek je pouze ilustrativni a pro představu, nemusí vyobrazovat aktuálně dostupnou variantu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: