!! LAHODNA TYCINKA ZDARMA KE KAZDE OBJEDNAVCE OD 300,- Kč - DOPRAVA ZDARMA OD 1000,- Kč !! POSILAME I NA SLOVENSKO

Nutristar Psyllium 300g

Neohodnoceno
 
 
Dostupnost Skladem (6 ks)
Můžeme doručit do
15.7.2020
Běžná cena 362 Kč
Ušetříte 84 Kč (–23 %)
278 Kč    
Kód produktu 1-16129017
Značka Nutristar
Kategorie Nativní strava
 

Použití:

Výrobek se používá jako doplněk redukčních diet (naplnění žaludku) nebo jako zdroj vlákniny pro zlepšení stavu trávicí soustavy, zejména při potížích se zácpou. Psyllium má i schopnost zadržovat tuk požitý se stravou.

SLOŽENÍ

Prášková potravinářská vláknina získaná mletím osemení plodů rostliny Plantago ovata. Neochuceno. Úprava mletím je výhodná zejména kvůli lepší využitelnosti rozpustné složky i pro případné zamíchání do tekutiny.

Vlastnosti:

Schopnost retence vody cca 1000 %,
schopnost retence tuku cca 77 %.


DÁVKOVÁNÍ

Nejvyšší denní dávka 30 g se nesmí překročit. Prášek se před požitím musí nechat nabobtnat, např. ve vhodném nápoji, polévce, jogurtu, salátu. Výrobek nesmí hydratovat při konzumaci, tedy se nesmí přijímat v suchém stavu a následně zapít vodou, může způsobit dušení.

Skladovat v suchu, v teplotě do 25oC, mimo dosah slunečních paprsků a dětí. Po odebrání potřebného množství ihned obal uzavřít. 

Průměrné nutriční informace

ve 100 g v dávce 30 g
Energetická hodnota 752 kJ 225,6 kJ
Bílkoviny - proteiny 5,7 g 1,71 g
Sacharidy - uhlohydráty 4,4 g 1,32 g
Vláknina 72,5 g 21,75 g
S oblibou používají: běžná populace rekreační sportovci siloví sportovci (kulturistika, fitness, silový trojboj, vrh koulí, hod kladivem, sprint, plavání na krátké vzdálenosti aj.) silově-vytrvalostní sportovci (fotbal, lední hokej, pozemní hokej, ragby, košíková, běhy a plavání na střední vzdálenosti aj.) vytrvalostní sportovci (běhy, dálkové plavání, triatlon, cyklistika, běh na lyžích aj.) Doplněk stravy. Určeno pro zvláštní výživu - vhodné pro sportovce. Obrázek je pouze ilustrativni a pro představu, nemusí vyobrazovat aktuálně dostupnou variantu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: