Puhdistamo RAW Čokoláda BIO hořká 70% kakaa (Tumma) 36g
Popis
- BIO RAW čokoládová tyčinka s hořkou příchutí
- Kakao Arriba Nacional původem z Ekvádoru
- Vyrobená ručně ve Finsku
- Veganská
- Dochucená BIO třtinovým cukrem
- Prémiová čistota - bez obsahu balastních aditiv, pojiv, plnidel a umělých sladidel
Produkt neobsahuje přísady živočišného původu.
Vyrobeno ručně ve Finsku.
Země původu suroviny Ekvádor.
Prémiová značka Puhdistamo nabízí jedinečnou řadu etických doplňků stravy, originálních adaptogenů z Laponska a výběrových superpotravin nejvyšší jakosti. Nekompromisní a vášnivý přístup k maximální možné kvalitě je doslova zakódován v DNA, tedy v základní genetické informaci celé značky! Jednotlivé produkty obsahují pouze čistou směs aktivních složek, to vše bez obsahu balastních aditiv, pojiv a plnidel. Prémiové suroviny jsou vybírány ze zdrojů, které odpovídají přirozenému výskytu daného druhu, ať se jedná o přírodní bohatství severských lesů v Laponsku a Finsku, nebo další špičkové lokality po celé zeměkouli. Celkový holistický koncept značky vychází z propojení přírody a moderních vědeckých poznatků. Tento celostní přístup poskytuje jedinečné nutriční a synergické botanické formulace, které jsou hluboce účinné a přesně vyvážené.
SLOŽENÍ
obsahuje: BIO kakaová hmota, BIO kakaové máslo, BIO třtinový cukr, emulgátor (BIO slunečnicový lecitin)
DÁVKOVÁNÍ
Užívejte dle potřeby
Upozornění:
Skladujte v suchu, při pokojové teplotě, chraňte pře přímým slunečním zářením.
Průměrné nutriční informace
ve 100 g | v 1 čokoládě 36 g | |
---|---|---|
Energetická hodnota | 2317 kJ (28%*) | 834,12 kJ (10%*) |
Energetická hodnota | 559 kCal (28%*) | 201,24 kCal (10%*) |
Bílkoviny - proteiny | 10 g (20%*) | 3,6 g (7%*) |
Sacharidy - uhlohydráty | 30 g (12%*) | 10,8 g (4%*) |
z toho cukry | 27 g (30%*) | 9,72 g (11%*) |
Tuky | 41 g (59%*) | 14,76 g (21%*) |
z toho nasycené mastné kyseliny | 26 g (130%*) | 9,36 g (47%*) |
Sůl | 0,2 g (3%*) | 0,07 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.