Sanas OAT and whey 900g + šťavnatá tyčinka ZDARMA
Popis
Doplněk stravy - vhodný zejména pro sportovce, se sladidly.
Sacharidovo-proteinový koncentrát.
Oat & Whey je perfektní začátek dne. Ovesná mouka ve složení poskytuje pomalý zdroj sacharidů, což má za následek trvalou energii bez výkyvů inzulínu
Charakteristika: Produkt OAT & WHEY je dvousložkový sacharidovo-proteinový koncentrát obsahující kombinaci ovesné mouky a syrovátkového koncentrátu. Je vhodný pro zvýšení příjmu bílkovin spolu s dodávkou komplexních sacharidů. Příjem proteinu přispívá k růstu svalové hmoty a k jejímu udržení v situacích, kdy je ohrožena katabolizací.
Příchuť:
Vanilka, čokoláda
SLOŽENÍ
obsahuje:
Vanilka: prášek z ovesné mouky, syrovátkový proteinový koncentrát, odtučněný kakaový prášek, aroma vanilka, zahušťovadlo: guma guar, kuchyňská sůl (chlorid sodný), sladidlo: sukralóza
Čokoláda: prášek z ovesné mouky, syrovátkový proteinový koncentrát, odtučněný kakaový prášek, aroma (čokoláda, vanilka), zahušťovadlo: guma guar, kuchyňská sůl (chlorid sodný), sladidlo: sukralóza
DÁVKOVÁNÍ
Obsah tří odměrek (denní dávka = 50 g) rozmíchejte v 300 ml vody nebo mléka.UPOZORNĚNÍ
Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C, pečlivě uzavřené. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Uchovávejte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu. Datum minimální trvanlivosti je uvedené na obalu.
Průměrné nutriční informace čokoláda
ve 100 g | v 1 dávce 50 g | |
---|---|---|
Energetická hodnota | 1536 kJ (18%*) | 768 kJ (9%*) |
Energetická hodnota | 367 kCal (18%*) | 183,5 kCal (9%*) |
Bílkoviny - proteiny | 29 g (58%*) | 14,5 g (29%*) |
Sacharidy - uhlohydráty | 47 g (18%*) | 23,5 g (9%*) |
z toho cukry | 4,6 g (5%*) | 2,3 g (3%*) |
Tuky | 6,6 g (9%*) | 3,3 g (5%*) |
z toho nasycené mastné kyseliny | 1,9 g (10%*) | 0,95 |
Sůl | 0,76 g (13%*) | 0,38 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.