Grizly Arašídy ve slaném karamelu s medem 500g

Neohodnoceno
 
 
Dostupnost Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do
2.5.2024
135 Kč    
Kód produktu 1-17029033
Značka Grizly
Kategorie Nativní strava
 

Lahodné arašídy pražené v cukru a medu se špetkou mořské soli chutnají po slaném karamelu a zároveň obsahují spoustu vlákniny, zdravých tuků a bílkovin.

Země původu: Holandsko

Vlastnosti a výhody:

Lahodné arašídy pražené v cukru a medu se solí mají lákavou chuť slaného karamelu. Arašídy neboli buráky neboli podzemnici olejnou řadíme k ořechům, přestože se ve skutečnosti jedná z botanického hlediska o luštěninu. Burské oříšky jsou bohaté na bílkoviny, vlákninu, zdravé tuky, vitamíny (E a vitamíny skupiny B) a minerální látky (hořčík, měď, mangan a fosfor).

SLOŽENÍ

obsahuje: Arašídy 76 %, cukr 18,5 %, med 3,5 %, mořská sůl 2 %

DÁVKOVÁNÍ

Užívejte dle potřeby

UPOZORNĚNÍ

Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu)

Skladujte na temném, chladném a suchém místě.

Průměrné nutriční informace

ve 100 g
Energetická hodnota 2345 kJ (28%*)
Energetická hodnota 564 kCal (28%*)
Bílkoviny - proteiny 19,6 g (39%*)
Sacharidy - uhlohydráty 33,8 g (13%*)
z toho cukry 23,1 g (26%*)
Tuky 37,4 g (53%*)
z toho nasycené mastné kyseliny 5,2 g (26%*)
Vláknina 6,6 g
Sůl 1,88 g (31%*)
S oblibou používají: běžná populace rekreační sportovci siloví sportovci (kulturistika, fitness, silový trojboj, vrh koulí, hod kladivem, sprint, plavání na krátké vzdálenosti aj.) silově-vytrvalostní sportovci (fotbal, lední hokej, pozemní hokej, ragby, košíková, běhy a plavání na střední vzdálenosti aj.) vytrvalostní sportovci (běhy, dálkové plavání, triatlon, cyklistika, běh na lyžích aj.) Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Produkt uložte mimo dosah dětí. Doplňky stravy nejsou náhradou pestré stravy. Obrázek je pouze ilustrativní a pro představu, nemusí vyobrazovat aktuálně dostupnou variantu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: