Ostrovit Clarified butter 400g přepuštěné máslo
Popis
OstroVit Vyčištěné máslo 400 g je silně mléčné máslo, bez zbytečných plnidel, příchutí a přísad. Naše máslo obsahuje 99,8 % mléčného tuku na porci. Skvěle se hodí do kuchyně jako příloha k chlebu, na smažení, do polévek nebo omáček. Pokud hledáte vysoce kvalitní, hodnotné máslo - vyberte si naše přepuštěné máslo OstroVit a užívejte si jeho vynikající chuť každý den!
- výborný doplněk k chlebu a mnoha pokrmům - v kuchyni nepostradatelný
- složení mléčného tuku více než 99 %.
- zdravější alternativa k jiným máslům
Přepuštěné máslo OstroVit
Máslo vyrobené z mléčného tuku je nepostradatelným produktem v kuchyni většiny z nás. Používá se každý den jako přísada do chleba, na smažení a vaření mnoha pokrmů. Velmi důležitým faktorem při jeho výběru je skutečný obsah mléčného tuku. Naše máslo OstroVit se skládá pouze z 99,8 % mléčného tuku a neobsahuje žádné další přísady, aby splnilo požadavky i těch nejnáročnějších spotřebitelů.
Klíčové vlastnosti přečištěného másla OstroVit:
SILNĚ MLÉČNÁ PŘÍCHUŤ – Naše přepuštěné máslo je skutečným potěšením pro vaše chuťové pohárky. Přestože neobsahuje žádné další přísady, jeho chuť je intenzivní a plná. Produkt jistě splní vaše požadavky!
VYSOKÁ KVALITA VÝROBKU – Čistý mléčný tuk bez jakýchkoli přísad, konzervantů nebo zvýrazňovačů chuti.
POHODLNÉ BALENÍ – Praktická nádoba se šroubovacím uzávěrem umožňuje pohodlné a bezpečné použití a také skladování našeho másla.
SLOŽENÍ
obsahuje: přepuštěné máslo
DÁVKOVÁNÍ
Konzumujte dle potřeby. Nekonzumujte při alergii na některou ze složek produktu. Skladujte při teplotě 0 až +10°C, v uzavřené nádobě, v suchu. Chraňte před přímým slunečním zářením.
Průměrné nutriční informace
ve 100 g | ||
---|---|---|
Energetická hodnota | 3693 kJ (44%*) | |
Energetická hodnota | 898 kCal (45%*) | |
Bílkoviny - proteiny | 0,1 | |
Sacharidy - uhlohydráty | 0,1 | |
z toho cukry | 0,1 | |
Tuky | 99,8 g (143%*) | |
z toho nasycené mastné kyseliny | 66 g (330%*) |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.